Menu
Bio sam s hrpom cura na dejtu ali nikad ništa od svega toga
Bio sam s hrpom cura na dejtu ali nikad ništa od svega toga

Istina, svima njima sam plaćao cuge (to se i očekuje), večere (nisam bio obavezan), predlagao izlete, kino, nudio im što god hoće, sve što se može zamisliti, nekima sam još donosio i poklone, cvijeće, parfeme, kupovao garderobu, ugradbene ormare, kuhinje,… pa opet nisam dobio baš ono što sam htio. Ne razumijem zašto?! Vozim dobar auto, dobro zarađujem, pušim najskuplje cigarete, redovan sam u teretani, stari mi je odvjetnik, mama doktorica, djed mi je bio ministar, nisam ružan, nisam krkan, završio sam fakultet, imao sam i nekih cura ali to nije bilo ono što sam htio, a želim više.

Primijetio sam da me neke cure iskorištavaju i mislim da su jako bezobrazne ali valjda to tako ide, tako barem svi kažu, a vidim i da su neki moji prijatelji u istoj situaciji što znači da je to sve skupa stvarno tako. Žene nas koriste radi jednih stvari, mi njih radi nekih drugih. Postoji li netko kome se mogu obratiti, a tko će mi reći griješim li ili sam u pravu?

Postoji. Naravno, kad bih ovdje napisao koje su to krucijalne greške koje dovode do ovakvih odnosa i kako to ispraviti, onda bi se to fino pročitalo, netko bi sve to primijenio, dobio rezultate i bio zadovoljan, a ja bih ostao bez posla. Da budem iskren, nisam jeftin, ali nisam ni skup. Ne koštam više od prosječne večere za dvoje u malo finijem restoranu, a ono što dajem zauzvrat mnogo je i mnogo vrjednije od svih večera.

Ok, ranije spomenuto da nikad ništa od svih mojih dejtova, nije istina, bilo je tu i nekih rezultata, kad bih sve zbrojio i oduzeo možda nekih 20, 30, ili čak 50%, ako ne i više, ali i 10% je dobro zar ne, i to je nešto, nije baš ništa.

moj kontakt: miljevics@yahoo.com

moj pseudonim: simpl.black

P.S. ovo moram reći da bi kupac usluge znao što dobiva., Realizacija Crnog pjesnika je 90%, bez skupih večera, bez dobrog auta, bez djeda ministra i bake gospođe ministarke, bez poklona i darova (koje usput rečeno i Danajci nose), pa čak i bez nekih krupnih eura i odijela po kroju Ermenegilda Zegne! Samo s dušom, srcem i nešto malo magije (čvrsto vjerujem da svi mi to imamo, ali u isto vrijeme ne znamo kako to izrazit)!

Profili

logo

Copyright © 2022 - 2024 MM Agency, obrt za internetske portale | Sva prava pridržana.

MojProfil internet portal
Skip to content