Menu
Dobrobiti psihoterapije
Jasminka Latin
Dobrobiti psihoterapije

Razmišljate o psihoterapiji no niste posve sigurni da li je to za vas? Imate neki problem kojeg ne uspijevate samostalno riješiti, obiteljski i prijateljski razgovori pomažu ali ne nude zadovoljavajuća rješenja, pa se u nekom trenutku pokolebate i zapitate “da li je moj problem uistinu toliko težak i nerazriješiv?”. I onda pomislite na psihoterapiju jer ste negdje čuli za nju ali imate određenu stigmu da je to za lude i poremećene ljude, a vi znate da to svakako niste.
Na odluku za psihoterapiju vas želim ohrabriti iz perspektive mnogih znanstvenih istraživanja koja govore u prilog koliko je u današnjem svijetu potrebna psihoterapija i da ona upravo podrazumijeva skup metoda, tehnika, procedura kojoj je cilj razgovorom a ne lijekovima polučiti rješenja da čovjek nađe odgovor na mnoga životna pitanja, kao i svoj put kojim dalje valja kročiti.
Od psihoterapije podjednako imaju korist pojedinci koji imaju psihičke poremećaje, ali i pojedinci koji jednostavno žele raditi na sebi, otkriti svoje potencijale, nove izvore motivacije, nove uvide o sebi i drugima kako bi im život postao bolji i smisleniji.
Psihoterapija se bazira na terapijskom odnosu i suradnji između klijenta i terapeuta, bazirana na razgovoru uz upotrebu prikladnih kreativnih tehnika s ciljem postizanja podržavajuće okoline koja vam omogućuje da razgovarate otvoreno s nekim tko je objektivan, neutralan i tko ne osuđuje.
Radit ćete na tome da utvrdite i promijenite svoje obrasce mišljenja i ponašanja koja će vam služiti kvalitetnijem životu.

Stoga, odvažite se i isprobajte sve dobrobiti psihoterapije kako bi se bolje osjećali sami sa sobom. Razmislite i o ovome, kolko ste spremni mjesečno izdvajati vremena i novaca na vašu vanjštinu koja pridonese kratkoročnom ispunjenju i sreći? Nije li bitno, ako ne i bitnije da ulažete i u svoju nutrinu, da ulažete u svoj hardwer koji nosi cijelog vas, koji doprinosi vašem holističkom zdravlju?

Jeste li znali da postoji i opcija ONLINE PSIHOTERAPIJE? Ne morate nikuda ići, samo se odlučite i iz udobnosti vlastitog doma posvetite se sebi.

Profili

logo

Copyright © 2022 - 2024 MM Agency, obrt za internetske portale | Sva prava pridržana.

MojProfil internet portal
Skip to content