Menu
Energetski Facelift edukacija Rijeka i Pula
Energetski Facelift edukacija Rijeka i Pula

Pomladi sebe i svoje klijente na prirodan način.
Access Consciousness Energetski Facelift je tehnika koja se sastoji od niza energetskih pokreta i dodira na licu i vratu koji imaju za cilj stimulirati protok energije u tijelu, osvježiti kožu i poboljšati cjelokupni izgled i tonus kože lica i tijela.

Raspored održavanje Access Energetski FACELIFT® edukacija sa CERTIFIKATOM:

RIJEKA 04.02.2024.
PULA 18.02.2024.
ZAGREB 25.02.2024.
SPLIT 10.03.2024.
OSIJEK 24.03.2024.

Prijava i kontakt: marizabutorac@gmail.com

Ova tehnika nije invazivna i ne uključuje nikakve kemijske tretmane, igle ili operacije, što je čini sigurnom i prirodnim načinom da se poboljša izgled kože. Umjesto toga, Energetski Facelift koristi nježne dodire prstima i energetske pokrete koji stimuliraju protok energije, što može rezultirati zategnutom i osvježenom kožom i pomlađivanjem na staničnoj razini.

Accessov Facelift® donosi dobrobit i vašem licu i vašem tijelu. Ovaj snažni tretman neprestano doprinosi  cijelom vašem  tijelu,  čineći  da  se  ono  osjeća zdravo i pomlađeno, izvana i iznutra.

Što DOBIVATE na Access Energetski Facelift® edukaciji?
-Naučiti će te kako  koristiti energije za  podizanje i pomlađivanje cijelog vašeg tijela primjenjujući mekan, nježan, dodir na licu i vratu odnosno znanje kako raditi ovaj tretman
– Gledate film gdje se osnivači Pristupa svjesnosti detaljno objašnjavaju i pokazuju kako se radi tretman

Access Energetski Facelift®
– Dobivate pisani materijal/skriptu sa detaljnim informacijama i slikama u boji
– Praksa: Primiti će te i dati 2 puna Energetska Facelifta®
– Edukacija traje 7,5 sati sa pauzom
– Dobivate certificiranu diplomu kao Access Energetski Facelift® praktičarka/praktčar

Energetski Facelift® tretman možete raditi sebi, obitelji i prijateljima ili profesionalno odmah nakon završene edukacije. Tretman Energetskog Facelifta® se izvodi tijekom 60 do 75 minuta.

VAŠA INVESTICIJA za ovu edukaciju sa certifikatom je određena od strane organizacije Access Consciousnessa i iznosi 380 eura za zemlje Hrvatska, Srbija i Slovenija.
Ukoliko ponavljate tečaj cijena iznosi 190 eura bez obzira kada ste završili tečaj. Osobe od 16 do 17 godina također plaćaju pola cijene odnosno 190 eura.

access facelift 1

Profili

logo

Copyright © 2022 - 2024 MM Agency, obrt za internetske portale | Sva prava pridržana.

MojProfil internet portal
Skip to content