Menu
TKO JE VIRTUALNI ASISTENT?
Online program za VA
TKO JE VIRTUALNI ASISTENT?

Tko je virtualni asistent?

Virtualni asistent je osoba koja obično radi od kuće i pruža različite usluge i podršku klijentu putem interneta i alata za rad na daljinu.

Neke od usluga virtualnog asistenta su vođenje društvenih mreža, izrada vizuala za društvene mreže, pisanje tekstova za objave na društvenim mrežama, pisanje newslettera, izrada prezentacija, dogovaranje sastanaka za klijenta, izrada web stranice, administrativne usluge, razna istraživanja i još mnoge druge usluge.

Na primjer, ako dosta vremena dnevno potrošite na izradu vizuala i pisanje tekstova  za objave na društvenim mrežama i ujedno ne volite to raditi, prepuštanjem tog zadatka virtualnom asistentu koji se voli baviti društvenim mrežama možete povećati kvalitetu svojih objava, povećati angažman na društvenim mrežama, vidljivost t dovesti do povećanja prodaje svoga proizvoda ili usluge.

Slobodno vrijeme koje ste dobili delegiranje ovog ili nekog drugog zadatka virtualnom asistentu možete se posvetiti bitnijim poslovima ili sebi i napuniti baterije za nove poslovne izazove.

Prednosti zapošljavanja virtualnog asistenta su još mnoge a navesti ću neke najbitnije:

➡️Zapošljavanjem virtualnog asistenta možete se fokusirati na bitnije dijelove svoga poslovanja što može dovesti do smanjenja troškova i povećanja produktivnosti.

➡️Virtualni asistent je plaćen za posao koji odradi, bez ostalih dodatnih troškova.

➡️ Virtualni asistenti imaju znanje i vještine u određenim područjima i mogu preuzeti zadatke za koje vi nemate dovoljno znanja ili biste morali uložiti puno vremena i novaca u učenje novih vještina kako biste te zadatke obavljali sami.

➡️Angažiranjem virtualnog asistenta štedite novac na porezima i drugim troškovima pošto se ne radi o klasičnom obliku zapošljavanja, pošto virtualni asistenti svoje usluge obično naplaćuju po projektu ili po satu.

Ako se odlučite angažirati virtualnog asistenta bitno je da razmislite i odlučite za što ga želite angažirati i koje zadatke želite delegirati.Što ste jasniji u tome, suradnja će biti lakša i uspješnija.

Više o tome kako izgleda suradnja sa virtualnim asistentom u idućem blogu.

Pozdrav!

 

 

Profili

logo

Copyright © 2022 - 2024 MM Agency, obrt za internetske portale | Sva prava pridržana.

MojProfil internet portal
Skip to content