Menu
Upoznaj moćan PEAT metod
Upoznaj moćan PEAT metod

Da li si čula za PEAT metod koji je 1999 godine kreirao Živorad Slavinski?

Dopustite mi da vas BLIŽE DUBLJE upoznam sa ovim apsolutno sjajnim metodom koji daje sjajne rezultate već i u toku samog tretmana.

 

KRATKA ISTORIJA PEATA

1999. godine Živorad Mihajlović Slavinski stvorio je PEAT, što je skraćenica od Primarne Energije Aktivacija i Transcendencija. Stvorio je taj sistem od akupresure, elemenata energetskih terapija i sopstvenih sistema Gnostičkog Intenziva i Alternativne Tehnike.

Duboki PEAT je najvažniji i najpoznatiji sistem koji je stvorio Živorad Mihajović Slavinski.

PEAT sistem je čitav niz različitih efikasnih tehnika (DUBOKI PEAT, koji ja najćešće koristim u radu sa klijentima, DP 2, DP 3, DP 4 i Univerzalni proces).

PEAT je super efikasan. 

Iako PEAT deli neke sličnosti sa EFT (Emotional Freedom Tehnique) on prevazilazi ovu metodu u smislu efikasnosti i doslednosti.

Energetske ili meridijanke terapije rade sa Univerzalnom životnom energijom za rešavanje psiholoških i emocionalnih poremećaja kroz manipulaciju akupunkturnim tačkama. Medjutim, PEAT prevazilazi ove pristupe fokusirajući se na DUBLJE SLOJEVE uma i izdvajajući osnovni problem.

Dok se klasične energetske terapije fokusiraju na rešavanje površinskog nivoa problema (onih kojih je klijent svestan) kroz uklanjanje neravnoteže u energetskom polju tela, DUBOKI PEAT kopa dublje u osnovni uzrok problema.

Duboka PEAT tehnika prodire u “metastrukturu” uma, delujući na korene i negativna uverenja koja stvaraju problem. Ovaj pristup dovodi do novog nivoa efikasnosti i čini prednosti tretmana DUBOKOG PEA-a stabilnim i trajnim.

PEAT metod provereno i efikasno rešava svaki problem, traumu.

Ovakva vrsta energetske terapije i rešavanja problema je moguća i online i uživo. Jednako je efiksna i daje sjajne rezultate.

Na linku ispod možete pogledati i svedočanstvo Tony Robbins-a (koje je samo jedno od mnogih) vezano za PEAT metod rešavanja svakog problema.

 

https://youtu.be/iVC1xbdAGAE

 

Love Lili

Profili

logo

Copyright © 2022 - 2024 MM Agency, obrt za internetske portale | Sva prava pridržana.

MojProfil internet portal
Skip to content