Menu
FAQ

  • Osobe koje žele ponuditi svoju uslugu, imaju neku vještinu i/ili žele honorarni posao
  • Svi novi poduzetnici koji nemaju još svoju web stranicu, a u potrazi su za klijentima
  • Svi freelanceri koji žele imati više klijenata i žele se dodatno prezentirati
  • Svi koji pored svog posla žele dodatnu zaradu
  • Svi koji pokreću svoj biznis paralelno sa radom kod poslodavca
  • Svi koji su otvorili obrt ili firmu i imaju već profile na društvenim mrežama, ali žele veću vidljivost i umrežavanje sa drugim poduzetnicima
  • Studenti koji imaju slobodnog vremena između predavanja i žele dodatnu zaradu
  • Mame koje su na porodiljnom, ali imaju malo slobodnog vremena i žele se nečime baviti
  • Sve žene koje se ne žele više vratiti na posao 9-5 već žele same kreirati svoje vrijeme
  • Svi koji imaju neku strast ili hobi koji žele pretvoriti u biznis

Na platformi Moj Profil možete kreirati svoj profil klikom na gumb KREIRAJ SVOJ PROFIL te prezentirati svoje usluge ili vještine u kategoriji PONUDA USLUGA. Također imate opciju pisanja bloga jednom tjedno ukoliko želite u kategoriji BLOG.

Kreiranjem profila upisujete svoje podatke i kontakte putem kojih želite da vas potencijalni klijenti kontaktiraju. Profili plaćaju godišnju članarinu te mogu koristiti dodatne opcije kao što su PREMIUM PROFIL, PREMIUM PONUDA i PREMIUM BLOG ako želite da se vaš post pokazuje na vrhu stranice i u kategoriji ISTAKNUTO.

U kategoriji PONUDA POSLOVA možete objaviti ukoliko vam je potrebna osoba za vaš projekt na određeni vremenski period.

Svi mogu besplatno pregledavati profile i kontaktirati osobe za suradnje te na taj način profili imaju veće šanse da dobiju klijenta i povećaju prihode. Moj Profil ne uzima nikakvu proviziju za posredovanje.

Svi koji su kreirali svoj profil na platformi Moj Profil dobivaju veću vidljivost, veću mogućnost dobivanja klijenata te ostvarivanja prihoda.

Mogu aktivno sudjelovati u prezentiranju sebe i objavljivati svoje usluge na stranici kao i pisati blog koji će im pomoći u povezivanju sa klijentima , ostvarivanju odnosa sa zajednicom te povećanju organskog marketinga.

Zarada ovisi isključivo o članu koji je kreirao profil na platformi Moj Profil. Na članu je da aktivno sudjeluje u objavljivanju svoje ponude te da se javlja na objavljene poslove i komunicira sa svojom zajednicom.

Detalje suradnje članovi direktno dogovaraju sa klijentima izvan platforme. Cijenu, rokove, način isplate i ostale informacije u potpunosti ovisi o dogovoru sa klijentima te Moj Profil ni na koji način ne sudjeluje u istom.

Članovi odlučuju koje podatke će upisati prilikom registracije te koje kontakte će navesti na svom profilu kako bi ih potencijalni klijenti mogli kontaktirati. Kontakte koje članovi podijele javno na svoj profil su dostupni svima koji pregledavaju stranicu.

Nije obavezno da osoba ima firmu ili obrt prilikom registracije na Moj Profil. Način sklapanja suradnje dogovarate sa klijentima te ste slobodni odlučiti kakav ugovor ćete sklopiti za određenu suradnju.

logo

Copyright © 2022 - 2024 MM Agency, obrt za internetske portale | Sva prava pridržana.

MojProfil internet portal
Skip to content