Menu
Access Bars i ostali Access tjelesni tretmani
Access Bars i ostali Access tjelesni tretmani

EVO 5 RAZLOGA ZBOG KOJIH BISTE TREBALI ISPROBATI ACCESS BARS TRETMAN:

  1. Brisanje datoteka iz mozga: Jeste li znali da Vam je mozak poput računala, ožičen krugovima i pohranjuje podatke? Samo nježnim dodirivanjem određenih točaka počinju se oslobađati uporne misli, osjećaji, emocije i razmišljanja.
  2. Opustite se i otpustite stres: većina takozvanih stresova ponavlja se zbog sustava vjerovanja koje smatramo istinitim ili ih potpisujemo kao stvarne. Barsi vam pomažu da otpustite dane, ponekad i mjesece stresa u jednom tretmanu, a nastavkom terapija možete riješiti sve što je povezano sa stresom.
  3. Pozdravite se od depresije, tjeskobe, panike i ADHD-a: Većina tih naljepnica rezultat su iskustava koje je čovjek imao i slojeva pogrešne identifikacije kao straha. Kako se slojevi tih misli i okidača počinju odvajati, tako otpadaju naljepnice, a s njima i ljekovi. Postoje čak i neke znanstvene studije koje to dokazuju.
  4. Poboljšana radost, komunikacija i motivacija: Zamislite, nakon što se ti pohranjeni podaci počnu brisati, ostat ćete s manje i manje referentnih točaka iz prošlosti i kako ste doživljavali sreću, motivaciju ili komunicirali s drugima. Uz dodatnu jasnoću uma, sva ta područja počinju napredovati.
  5. Prekinite kroničnu bolest, migrene i nesanicu: Gotovo cijelo vrijeme su sve kronične bolesti, migrene i nesanica nešto što se u mozgu vezuje i javlja se u petlji i nastavlja se regenerirati. Jednom kada počnete primati Barse, sve ove petlje počinju nestajati i oslobođeni ste onoga što je jednom bio glavni problem.

O OSTALIM PREDIVNIM ACCESS TRETMANIMA pročitajte na linku: https://fit-factory.hr/access-bars-tretmani/

Dodatne informacije

# Detalji
Autor Helena Fjorović
Kontakti hfjorovic@gmail.com
Lokacija Hrvatska, Zagreb
Zanimanja, aktivnosti ili djelatnosti Energetski tretmani za opuštanje, otpuštanje stresa i olakšavanje bolova i bolesti

Profili

logo

Copyright © 2022 - 2024 MM Agency, obrt za internetske portale | Sva prava pridržana.

MojProfil internet portal
Skip to content