Menu
DA MALI BIZNISI POSTANU VELIKI
DA MALI BIZNISI POSTANU VELIKI

Većina preduzetnika, koji su na početku svojih poslovnih poduhvata, ističu da nemaju resurse da plaćaju skupe marketinške usluge, kako bi njihovi biznisi imali veću onlajn vidljivost. Najčešće rečenice su:

  • Pored svih troškova koje imam oko opreme i pokretanja posla, odakle mi i za agencije?
  • Iskren da budem, ni ne znam šta mi sve treba, pratim sve to po mrežama, ali mi nije najjasnije šta tačno treba da tražim.
  • Umesto da se fokusiram na posao, ja mesecima učim te stvari oko digitalnog marketinga, jer nemam para da to plaćam, a rezultata nema.
  • Izgubila sam mesece savladavajući razne digitalne alate, poput Canva ili Hub spot, a kad primenim, bolje da niko ne vidi, toliko je malo lajkova i komentara.
  • Mene ne zanima da se bavim time, hoću da radim ono zbog čega sam krenula u privatni biznis, a vidim da je sve to neophodno i to me frustrira.
  • Pokušavala sam mesecima da ispratim te digitalne trendove, rezultati su izostajali, prodaje nije bilo, jer nisam stizala da se bavim samim pravljenjem proizvoda. Sad sam na pragu da od svega dignem ruke, možda to i nije za mene…
  • Ja prosto ne stižem da se bavim i time, previše mi je svega na samom početku…

S druge strane, imamo osobe koje menjaju karijere i tek kreću da se bave digitalnim marketingom, studente i starije srednjoškolce, koji su rasli uz tehnologiju i kojima ona pruža dodatni izvor prihoda, virtuelne asistente koji se tek pozicioniraju na tržištu rada, sve polaznike raznih marketinških kurseva, koji nemaju gde da primene naučeno i vide šta konkretno daje rezultate.

Platforma DIGITALNA PRAKSA pomaže malim biznisima da započnu svoju digitalnu transformaciju, i marketarima u nastajanju da steknu praksu i ovladaju digitalnim univerzumom. Pored direktnog povezivanja, možete pogledati i utiske o saradnji, putem bloga promovisati svoju delatnost i oglašavati više oblasti iz kojih nudite/tražite praksu.

Ukjolko ste na početku svoje digitalne karijere, da li kao preduzetnik ili digitalac i želite da razvijate svoj posao, onda je platforma pravo mesto za vas. Kako je tek pokrenuta pre mesec dana, još uvek je u demo fazi i besplatna je za sve korisnike.

REGISTRUJTE SE!

 

Dodatne informacije

# Detalji
Autor Ljiljana Milanović ( Digitalna praksa )
Kontakti digitalnapraksa@gmail.com
Lokacija Dostupno za sve države,
Zanimanja, aktivnosti ili djelatnosti Registrujte se BESPLATNO do 28.02.2023

Profili

logo

Copyright © 2022 - 2024 MM Agency, obrt za internetske portale | Sva prava pridržana.

MojProfil internet portal
Skip to content