Menu
Energetski FACELIFT® edukukacija RIJEKA 01.04.
Energetski FACELIFT® edukukacija RIJEKA 01.04.

Radionica za certificirane Access Energetic FACELIFT® praktičarke RIJEKA

RIJEKA, 01.04.2023., centar 09:00-16:00,

Prijave na:
📩marizabutorac@gmail.com
📞 0989799240

facebook event

✨️Edukacija Access 🔸️ENERGETSKI FACELIFT®🔸️ sa certifikatom je divan način pomlađivanja lica i preokretanja znakova starenja na licu i po cijelom tijelu.

✨️Nježan, umirujući dodir primijenjen na vašem licu i vratu radi sa stanicama vašeg tijela da obnovi, oživi i pomladi.
✨️Na prirodan način učvršćuje, zaglađuje i pomlađuje vaše lice i čitavo tijelo.
✨️Radi se o polaganju dlanova ispod kojih se pokreću i aktiviraju razni procesi, čak 31 energija. Zato je ovaj proces tako snažan!
✨️Što ako je moguće mijenjati lice i tijelo s ljubaznošću i lakoćom? Na ovom tečaju ćete naučiti kako koristiti energije za podizanje i pomlađivanje cijelog vašeg tijela primjenjujući mekan, nježan, umirujući dodir i brižnost na vašem licu i vratu.

✨️Da li moguće osjećati se i izgledati mlađe BEZ injekcija botoxa, igala za akupunkturu ili kreiranja neke druge traume na vašem tijelu? DA! Na ovom dinamičnom tečaju ćete primiti i dati 2 puna Energetska Facelifta® i naučit ćete pružiti ga drugima.

✨️Accessov Energetski Facelift® se radi profesionalno u Spa centrima, salonima za masažu, anti-aging centrima i wellness centrima diljem svijeta. Accessov Energetski Facelift® je proces polaganja ruku na dekolte, vrat i lice. Ovaj energetski proces može donjeti promijenu na staničnoj razini i pomoći da se tijelo vrati u svoje prirodno stanje pomlađivanja i obnavljanja. Ako se radi više puta (najmanje 20 puta) čini se da je trajno.

✨️Accessov Facelift® ne nosi dobrobit samo vašem licu. Ovaj snažni tretman također neprestano doprinosi vašem tijelu, čineći da se ono osjeća zdravo i pomlađeno, izvana i iznutra. Korisnici primjećuju svježinu i tonus svoje kože nakon tretmana kao i osjećaj mira i zadovoljstva sa sobom i svojim tijelom.

Vaša investicija – određena od strane Access Consciousnessa iznosi: – 300 eura / 2.2260,35 kn(Hrvatska, Srbija, Slovenija…)

Ukoliko ponavljate tečaj cijena iznosi 150 eura bez obzira kada ste završili tečaj.
Djeca do 16 godina ne plaćaju tečaj uz prisustvo roditelja a od 16 do 17 godina plaćaju pola cijene 150 eura.

VODITELJICA ENERGETIC FACELIFT® edukacije je Mariza Butorac, mag oec., Access Energetic Facelift edukatorica AFF, Access Bars® BF & Access Body BPF facilitatorica.

Prijave na: marizabutorac@gmail.com
Mobitel: 0989799240

Mariza je i majstor sustava Shamballa by Ilona i praktičarka Thetahealing DNK 1 i 2 i Kopaj dublje.

Dodatne informacije

# Detalji
Autor Mariza Butorac
Kontakti marizabutorac@gmail.com
Lokacija Dostupno za sve države,
Zanimanja, aktivnosti ili djelatnosti Edukacija, otpuštanje stresa, facelift

Profili

logo

Copyright © 2022 - 2024 MM Agency, obrt za internetske portale | Sva prava pridržana.

MojProfil internet portal
Skip to content