Menu
Kako do kupaca u online i offline svetu
Kristina Beganović
Kako do kupaca u online i offline svetu

WEBINAR ZA ČLANOVE MOJPROFIL

TEMA: Prodaja

KADA: 24.1.2024. u 18h

LOKACIJA: Online

CIJENA: 60€

NAPOMENA: Za članove MojProfil ovaj webinar je besplatan ( prilikom prijave navedite link do svog profila na MojProfil )

 

Kako do kupaca? Pitanje svih pitanja koje sebi svakodnevno postavljamo. Neki su uspešni u tome, neki baš i ne. Neki se uzdaju u preporuke, neki su ih potrošili. Kako god da okrenemo – kupci su ti koji određuju kvalitet našeg života i razvoj našeg poslovanja.

Često se desi da vlasnici malih biznisa “zaborave” da je prodaja jedini segment poslovanja koji donosi novac u biznis. Kada to shvate i krenu da rade po inerciji, dešava se da troše mnogo vremena i energije na prodaju, da stignu do zaključenja prodaje, a ne zaključe je i da strah i anksioznost dođu na maksimum.

Ovaj vebinar će vam dati vredne veštine i znanja koja vam zaista mogu promeniti i poslovanje i život. U 90 minuta ću podeliti sa vama najbitnije korake koji su neophodni kako bi povećali svoje prodajne rezultate. Dobićete korisne alate i tehnike koji će vam pomoći da unapredite svoje komunikacione veštine, a samim tim i svoje prodajne rezultate. Takođe ćete dobiti priliku da postavite i konkretno pitanje koje se odnosi na prodaju i da dobijete odgovor baš za sebe.

Vebinar će se održati 24.01.2024. godine u 18h. Cena vebinara je 60e, a za članove platforme Moj profil je potpuno besplatan.

 

Radujem se našem druženju i zajedničkom učenju.

Dodatne informacije

# Detalji
Autor Kristina Beganović ( Blackbox DOO )
Kontakti umetnostprodajesakristinom@gmail.com (TEL: +381601613435 )
Lokacija Dostupno za sve države, Novi Sad - 21000, Stevana Sremca 12
Zanimanja, aktivnosti ili djelatnosti Vlasnici biznisa, menadžeri, HR, prodajni timovi i ostali timovi

Profili

logo

Copyright © 2022 - 2024 MM Agency, obrt za internetske portale | Sva prava pridržana.

MojProfil internet portal
Skip to content