Menu
KRIOLIPOLIZA – Zamrzavanje masnih stanica trajno, 0919898289
KRIOLIPOLIZA – Zamrzavanje masnih stanica trajno, 0919898289

ŠTO JE KRILIPOLIZA?

Kriolipoliza je NAJSUVREMENIJA ESTETSKA TEHNOLOGIJA za žene i muškarce za neinvazivno uklanjanje tvrdokornih lokaliziranih masnih naslaga, koje ne možemo uspješno eliminirati vježbanjem ili uravnoteženom prehranom. U tom procesu, uz naprednu tehnologiju hlađenja i vakuma, sigurno smrzava masne stanice i ubrzava njihovo prirodno izlučivanje.

Stoga, terapija može učinkovito zamijeniti invazivne i bolne postupke, kao što je liposukcija. U centrima Linea Snelle izvodimo kriolipolizu uz pomoć vrhunskog europskog uređaja s CE certifikatom i tako osiguravamo najbolje moguće rezultate.

Za trajan i vidljiv rezultat dovoljno je 1 do 4 tretmana po površini, a postupak ne zahtijeva fizičku vježbu ili restriktivnu dijetu.

Podbradak, trbuh, struk, bokovi, koljena, ruke…

Tehnologija hlađenja i vakuma sigurno smrzava masne stanice i ubrzava njihovo prirodno izlučivanje. Terapija može učinkovito zamijeniti invazivne i bolne postupke, poput liposukcije.

Za osobe koje su za ovu uslugu pročitale na ovom profilu, prilikom kupnje kriolipolize kod nas (Linea Snella u Prečkom) ostvaruju dodatan popust od 500 kn.

0919898289, Petrovaradinska 5 (Linea Snella Zapad)

Dodatne informacije

# Detalji
Autor Helena Fjorović
Kontakti linijazdravlja111@gmail.com
Lokacija Hrvatska, Zagreb, Petrovaradinska 5
Zanimanja, aktivnosti ili djelatnosti Dodatan popust 500 kn

Profili

logo

Copyright © 2022 - 2024 MM Agency, obrt za internetske portale | Sva prava pridržana.

MojProfil internet portal
Skip to content