Menu
Logoterapija-psihoterapija
Logoterapija-psihoterapija

https://instagram.com/savjetovalistesvjetlostLogoterapijsko savjetovalište – Svjetlost nudi usluge logoterapijskog savjetovanja. Logoterapija je jedan od psihoterpijskih pravaca kojega je utemeljio poznati bečki psihijatar, neurolog, filozof dr. Viktor Frankl. logoterapija se smatra trećom bečkom školom psihoterapije uz psihoanalizu S. Freuda i individualnu psihologiju A. Adlera.

U savjetovalištu se radi po principima logoterapije i egzistencijalne analize koja predstavlja teoriju o čovjeku i njegovoj egzistenciji a bazira se na trodimenzionalnoj slici čovjeka – Imago Hominis – tijelo, psiha, duh. Pri čemu je za logoterapiju i egzistencijalnu analizu duhovna dimenzija čovjeka ona najvažnija.  To su dva lica iste medalje kako kaže Frankl, s time da je egzistencijalna analiza teorija na kojoj se bazira i na kojoj se temelji praksa koju je on nazvao logoterapija i koja nudi svoje specifične i vrlo učinkovite metode rada.

Što radimo:  savjetovanja iz područja osobnog rasta i razvoja. Također možete dobiti pomoć, savjetovanje  ukoliko imate određene životne probleme, kao i psihosomatske reakcije na situacije sa kojima se ne možete sami adekvatno nositi, ili na situacije koje su za vas stresne i traumatske. Možemo pomoći kod osjećaja da život nema smisla to jest kod egzistencijalnog vakuuma, noogenih neuroza i depresija, strahova i fobija, poremećaja ponašanja, i općenito kod problema u socijalnim interakcijama.

Sa kim radimo:  radimo sa svima koji nam se obrate za savjet, no pokazalo se da više uspjeha postižu oni pojedinci  koji žele i voljni su raditi na sebi, koji žele promjene, koji su iskusili šta znači donositi krive odluke, koji se nalaze u kriznim razdobljima života, koji žele živjeti u miru sa sobom,  žele raditi na povjerenju, žele u svoj život unesti više smisla i radosti, žele povećati samopouzdanje i ljubav prema sebi i drugim ljudima. Žele živjeti ispunjeniji i sretniji život.

Ciljevi:  upoznati sebe, poboljšati kvalitetu života, savladati tehnike za periode krize i patnje, osposobiti se za smisleno razmišljanje i djelovanje, steći kompetencije za suočavanje sa životnim izazovima, naučiti kako kroz slobodu i odgovornost iskoristiti maksimalne dobrobiti svog života i živjeti ispunjeniji život. Naučiti tražiti smisao u malim svakodnevnim životnim stvarima.

Usluge Savjetovališta:

Savjetovanja: 

individualno            45 min      40  eura

partnersko                60 min       60 eura

grupe podrške          60 min      40 eura

 

Edukacije: 

logoterapijske radionice                                                                90 min             40 eura

predavanja iz područja:

logoterapije, filozofije, teologije, psihologije                           60  min            40 eura

 

Usluge nudimo online, i u živo prema dogovoru. U živo u Zagrebu, Rijeci, Istri…

Obratite nam se s povjerenjem:

Kontakti:

info@savjetovliste-svjetlost.com

https://www.facebook.com/ja.logoterapija

https://instagram.com/savjetovalistesvjetlost

www.savjetovaliste-svjetlost.com

jadranka.azic@zg.t-com.hr

 

 

 

Dodatne informacije

# Detalji
Autor Jadranka Ažić ( Logoterapijsko savjetovalište - Svjetlost )
Kontakti jadranka.azic@zg.t-com.hr (TEL: 0912411950 )
Lokacija Hrvatska, Zagreb - 10000, Ilica 388
Zanimanja, aktivnosti ili djelatnosti Savjetovanje, edukacije, ostale usluge

Profili

logo

Copyright © 2022 - 2024 MM Agency, obrt za internetske portale | Sva prava pridržana.

MojProfil internet portal
Skip to content