Menu
Online program “Kroz riječi do sebe” – upoznaj i osnaži sebe za 4 mjeseca
Online program “Kroz riječi do sebe” – upoznaj i osnaži sebe za 4 mjeseca

Kroz riječi do sebe je program na kom ćeš vratiti sebe – sebi. 

Gdje ćeš naći prava pitanja i efikasne alate da otkloniš sve nedoumice, nesigurnosti, konflikte koje imaš sa sobom.

KROZ RIJEČI DO SEBE je online program sa planom i strukturom, koji traje 4 mjeseca, postavljen tako da za sebe uzmeš ono najbolje, i što ti u tom trenutku treba.

Pomoće ti da se vratiš sebi, svojoj suštini i postaneš ona osoba koja ima aposolutno povjerenje u sebe, svoje sposobnosti, vrijednosti i mogućnosti.

Radimo “uživo”, iako je online preko Zoom platforme. Ne brini, ako ne stigneš da se uskladiš sa svojim životom, snimke dobijaš naknadno. I uvijek možeš da im se vratiš i pregledaš ih koliko god puta želiš.

Nisi i ne moraš sama.

Radimo u grupi, u izuzetno podržavajućoj, iskrenoj i otvorenoj atmosferi, gdje u potpunosti prihvatimo jedni druge, baš takvi kakvi jesmo. Slušajući jedni druge, zajedno rastemo i pronalazimo put do sebe.

To su ljudi slični tebi i imaćeš utisak kao da se 100 godina znate. I to jedan od najvećih benefita koje ćeš dobiti u ovom programu.

Program je ograničen na 5 učesnika s namjerom da svako od vas dobije dovoljno prostora, vremena i individualni pristup.

Program sam kreirala po metodama iz psihologije, NLP-a (neuro-lingvističkog programiranja), Points of you metodologiji i alatima, tehnikama terapeutskog i kreativnog pisanja u svrhe ličnog razvoja, uz podršku profesionalnog iskustva u oblasti psihologije, rada pri institucijama, sa grupama i klijentima, i na mom ličnom razvoju.

Kombinujući grupni i individualni pristup, kroz grupne i 1 na 1 sesije, praktične vježbe, kreativne zadatke, pisanje, razgovor i alate, uz stručno vođstvo i podršku, istražićeš i osnažiti 4 oblasti svog života: slika o sebi i samopouzdanje; vjerovanja i način razmišljanja; lične vrijednosti; indentiteti i uloge.

Sve informacije o programu možeš saznati na ovom linku.

Dodatne informacije

# Detalji
Autor Kristina Sestak
Kontakti lutajucipsiholog@gmail.com
Lokacija Dostupno za sve države, Kotor
Zanimanja, aktivnosti ili djelatnosti Jačanje samopouzdanja, promjena uvjerenja, otkrivanje i osnaživanje ličnih vrijednosti, rad s unutrašnjim indentitetima.

Profili

logo

Copyright © 2022 - 2024 MM Agency, obrt za internetske portale | Sva prava pridržana.

MojProfil internet portal
Skip to content