Menu
Radionica ENERGETSKI FACELIFT, nedjelja, 06.08. ili 13.08. od 8-15h
Radionica ENERGETSKI FACELIFT, nedjelja, 06.08. ili 13.08. od 8-15h

Pozivam Vas na radionicu ENERGETSKI FACELIFT koja će se održati u Zagrebu.

Nema preduvjeta za ovu radionicu. Na radionici može sudjelovati svatko, pa čak i djeca jer nije potrebno nikakvo predznanje.

ŠTO JE ENERGETSKI FACELIFT?
Access Energetic Facelift je fantastičan proces koji može preokrenuti pojavu starenja na licu i pomladiti ga. Je li moguće osjećati se i izgledati mlađe na nježan, ljubazan i laganiji način bez injekcija botoxa, igala za akupunkturu ili mezoterapiju ili bilo kakve druge traume na vašem licu? DA, naravno!

Prilikom ovog tretmana koristimo energiju za podizanje i pomlađivanje cijelog tijela, primjenjujući mekan, nježan, umirujući dodir i brižnost na vašem licu i vratu.

ZA KOGA JE RADIONICA?
Radionica je za svakoga tko želi za sebe više, tko se želi osjećati bolje te izgledati mlađe i svježije. Access Energetic Facelift se radi profesionalno u SPA centrima, salonima za masažu, anti-aging centrima, ordinacijama za plastičnu kirurgiju i wellness centrima diljem svijeta.

ZAMISLITE KAKO VAŠ ŽIVOT MOŽE BITI JOŠ BOLJI OD OVOGA?!
Možete birati ići na tretmane Energetskog Facelifta gdje ćete ga primiti i za to platiti, ili možete izabrati radionicu kojom ćete već nakon prve radionice postati Praktičar tj. možete davati tretmane svojim prijateljima, obitelji ili svojim klijentima.

Radionica traje 1 dan od 6 ili 7h sati i za to vrijeme ćete dati 2 i primiti 2 tretmana Energetskog Facelifta. Nakon radionice postajete Access Facelift praktičar te možete odmah početi s radom.
.

Radionicu vodi Helena Fjorović
* Certificirani facilitator Access Consciousnessa
* Access Bars, * Energetic Facelift i
* Body proces Facilitator:

*Helena je medicinska sestra, trenutačno vlasnica centra za oblikovanje tijela Linea Snella Zapad. Od brojnih edukacija koje je prošla, izdvajamo NLP Praktičarski i Master, Kvantnu Harmonizaciju, Access Bars, Temeljni tečaj, Access Facelift…

Energetski Facelift tretman obično traje 60 – 90 minuta i može se primiti jednokratno, mjesečno, tjedno ili dnevno. Cijena jednog tretmana je 100€. 4 tretmana = 300€, 10 tretmana = 700 €

Nadolazeće radionice pogledajte ovdje: https://fit-factory.hr/radionice-barsi-prijava/

Dodatne informacije

# Detalji
Autor Helena Fjorović
Kontakti hfjorovic@gmail.com
Lokacija Hrvatska,
Zanimanja, aktivnosti ili djelatnosti Radionica ENERGETSKI FACELIFT, nedjelja, 06.08. ili 13.08. od 8-15h

Profili

logo

Copyright © 2022 - 2024 MM Agency, obrt za internetske portale | Sva prava pridržana.

MojProfil internet portal
Skip to content