Menu
S mentorom do boljih rezultata u početnim godinama poslovanja
S mentorom do boljih rezultata u početnim godinama poslovanja

Poduzetnicima početnicima, odnosno onima koji su uprvim godinama poslovanja (prvih 3-5 godina), često nedostaje jasnoća oko toga što je stvarni i puni potencijal njihovog biznisa pa posljedično ne znaju što točno trebaju raditi i kako postupati vezano za temeljna poslovna pitanja kako bi njihov novi biznis mogao zdravo rasti i biti uspješan. 

Najčešće kroz prve godine poslovanja idu metodom pokušaja i pogrešaka, vjerujući da će putem naučiti sve potrebno. No, na taj način svaki dan gube vrijedne i ograničene resurse koje posjeduju – vrijeme, novac i energiju, jer rezultati koje tako ostvaruju su uglavnom značajno slabiji od očekivanih i mogućih.

S druge strane, taj isti poduzetnički početak može se proći lakše, brže i, u konačnici, jeftinije uz stručnu PODRŠKU, SAVJETE I USMJERENJE poslovnog mentora, koji će zbog iskustva i stručnog znanja koje posjeduje pružiti poduzetniku početniku potrebnu i pravovremenu podršku upravo u onim područjima i vezano za ona pitanja koja su poduzetniku nova, teška i u svakom drugom smislu izazovna.

Ako želiš:

  • spoznati i ostvariti svoj puni osobno-poslovni potencijal
  • donositi ispravne poslovne odluke
  • činiti prave stvari na pravi način
  • ostvarivati bolje poslovne rezultate
  • osobno i poslovno se osnažiti

javi mi se za suradnju kroz online MENTORSKI RAD 1na1.

Moguće teme našeg zajedničkog rada su uistinu brojne i različite, ali ukratko – to mogu biti sva ona područja/pitanja koja ti predstavljaju osobno-poslovni izazov i u kojima želiš ostvariti bolje rezultate.

Drugim riječima, što god bili osobno-poslovni izazovi s kojima se susrećeš, rješenja sigurno postoje. Zajednički ćemo ih identificirati i utvrditi kako ih najbolje implementirati. Stoga, budi slobodan/na ih podijeliti sa mnom – omogućit ću ti povjerljivo i osnažujuće okruženje u kojem ćeš se u svakom trenutku osjećati SIGURNO, SHVAĆENO i PODRŽANO.

Imati poslovnog mentora danas više nije ni tabu ni luksuz, već mudar odabir!

Javi mi se za zajednički 1:1 rad!

Detaljne informacije za MENTORSKI RAD 1:1 potraži OVDJE.

Ako me želiš bolje upoznati prije nego se javiš za besplatni uvodni razgovor i mentorski 1:1 rad sa mnom:

  • pogledaj na YouTubeu video podcast Eduza Show #109 na temu: Kako će moj novi biznis zarađivati novac (LINK)
Dodatne informacije

# Detalji
Autor Ana-Marija Marić ( AMM CONSULTING )
Kontakti am.maric@amm-consulting.hr (TEL: 0993037033 )
Lokacija Dostupno za sve države, ONLINE
Zanimanja, aktivnosti ili djelatnosti poduzetnici početnici, budući poduzetnici, poduzetnički start, poslovno planiranje, strateško planiranje poslovanja, poslovna podrška

Profili

logo

Copyright © 2022 - 2024 MM Agency, obrt za internetske portale | Sva prava pridržana.

MojProfil internet portal
Skip to content