Menu
UMIJEĆE ZAVOĐENJA: SEMINAR I AKADEMIJA
UMIJEĆE ZAVOĐENJA: SEMINAR I AKADEMIJA

Program je namijenjen punoljetnim osobama muškog i ženskog spola.

Cjelodnevni program seminara pripreme za samostalno zavođenje obuhvaća pravila društveno prihvatljive interakcije prisnog i romantičnog muško-ženskog odnosa, kao i pretvorbu romantički nedefiniranog odnosa u romantičan.

  • Optimalna dinamika socijalno prihvatljive i komunikacijski ispravne interakcije prilikom odnosa kod kojega želimo aktivirati romantičnu privlačnost s druge strane; prilikom upoznavanja i interakcije, (u slučaju nepoznate ili već poznate osobe s kojom želimo ostvariti romantičan i ljubavni, intiman tip odnosa.
  • Detekcija i određivanje signala i vremenskih okvira koji služe kao kontrolne točke za prelazak odnosa na iduću razinu.
  • Način ispravne verbalne i neverbalne komunikacije, ispravna intonacija, važnost dodira, samopouzdanje i govor tijela
  • Kako dobiti i zadržati samopouzdanje i kako se ispravno nositi s mogućim neuspjehom i odbijanjem.
  • Ispravan pristup je 90% do 100% uspjeha.
  • Ljubljenje i kako započeti, kako ispravno nekoga poljubiti i kada prestati.
  • Spolno (seksualno) i krajnje sjedinjenje sa željenom osobom, ispravan pristup, prepoznavanje partneričinih ili partnerovih želja i pomoć njoj ili njemu prilikom zajedničkog artikuliranja istih (uključuje individualnu etiku i njezino određivanje).
  • Mentorstvo prilikom samostalnih koraka kod započinjanja novog odnosa i savjetovanje u slučaju konkretno određenih, specifičnih situacija klijenta sukladno željenom rezultatu.

 

Seminar se održava subotom, a obuhvaća teoretske osnove, napredni stupanj i praktični dio uz mentorstvo te je prilagođen svim razinama prethodnog iskustva.

– Naučit ćete kako probuditi romantični interes i želju kod osobe koja Vam se sviđa, ili Vam je neodoljivo privlačna!

– Osvijestit ćete i neke aspekte vlastite uspavane privlačnosti, saznati što je univerzalno privlačno i koje osobne kvalitete možete dodatno razviti i podignuti na viši nivo!

– Dobit ćete alate za rad, odnosno materijale koje si možete zapisati, memorirati i uvijek ih koristiti u situacijama kad ne znate što bi ste rekli, kad ne znate kako započeti i kako nastaviti!

– Dobit ćete i odgovore na pitanja koja sami postavite, pa si možete unaprijed pripremiti sve što želite razjasniti, a odnosi se na situacije iz Vaših prethodnih i tekućih romantičnih ili priželjkivano romantičnih iskustava.

– Seminar je individualiziranog karaktera i održava se samo za jednog klijenta istovremeno! (moguće je max. dvoje polaznika uz prethodni dogovor).

 

***Seminar se održava subotom u Rijeci, a za prijavu i rezervaciju termina molim javiti se na mail: miljevics@yahoo.com

Za seminar se mogu javiti muške i ženske osobe, a održava se jednu subotu u mjesecu u trajanju od 8 sati (iskustvo je pokazalo da često i produžimo ali to ne utječe na cijenu koja iznosi 500kn za taj dan)!

Za muške osobe dostupna je i usluga AKADEMIJA ZAVOĐENJA – detaljan i temeljit program seminara i obuke s prolaženjem svih situacija koje mogu romantično sjedinjenje učiniti dostupnim. Za vrijeme trajanja akademije obradit ćemo i dating aplikacije te kako se na njima ponašati, kako kreirati privlačan profil i koje fotke odabrati, kako funkcioniraju algoritmi na njima, kako dating aplikacije mogu biti korisne i kako ih koristiti. Ipak, fokus ostaje na stvarnim situacijama.

Akademija zavođenja obuhvaća 4 modula u trajanju od po 8 sati za svaki modul i plaća se 1600kn jednokratno. Prije upisa moguće su besplatne konzultacije.

  • Nakon završenog programa AKADEMIJA ZAVOĐENJA polaznik ima sve potrebne vještine za samopouzdano i uspješno odnošenje s privlačnim i poželjnim djevojkama, a na njemu ostaje kako će svoje vještine koristit!

 

Odgovori na često postavljana pitanja: ”Igra li novac ključnu ulogu i može li se nekoga zavesti ako nemam novaca?” O: Novac gotovo pa da i nije potreban kako bi se nekoga zavelo i normalno je da možeš zavesti osobu koja ti se sviđa bez i jedne kune u džepu. Naravno, stanovita razumna svota novca koja je svima nama potrebna u svakodnevnom životu uvelike će olakšati ovaj proces (recimo za primjer da smo u izlasku ili na dejtu), uz naglasak ovdje da je u pitanju razmjerno mala količina novca. I da, nepotrebno je, a u pravilu i kontraproduktivno bilo kakvo razmetanje.

”Smatra li se ljubljenje romantičnim sjedinjenjem?” O: Može se smatrati jer je prilikom ljubljenja vrlo često uključeno više emocija, ali stajalište sociologije kao znanosti o društvu i ljudskim odnosima i moje osobno stajalište kaže da je poljubac ”dodirna razina”, odnosno fizički dodir koji nije seksualna aktivnost niti se ljubljenje može smatrati bilo kojom vrstom seksualnog iskustva. Naravno, poljubac često može biti uvertira prije stupanja u seksualni odnos ali on je isto tako i samo ”ispipavanje terena” i upoznavanje.

Dodatne informacije

# Detalji
Autor Siniša Miljević
Kontakti miljevics@yahoo.com
Lokacija Dostupno za sve države, Rijeka
Zanimanja, aktivnosti ili djelatnosti

Profili

logo

Copyright © 2022 - 2024 MM Agency, obrt za internetske portale | Sva prava pridržana.

MojProfil internet portal
Skip to content