Menu
Vodič za reduciranje anksioznosti “Bez panike molim”
Vodič za reduciranje anksioznosti “Bez panike molim”

Kupite svoj VODIČ ZA REDUCIRANJE ANKSIOZNOSTI “Bez panike molim”

Ovim vodičem za reduciranje anksioznosti dobit ćete uvid u anksiozna stanja, kao i naučiti tehnike nemedikamentoznog liječenja.  Vodič je koncipiran na psihoterapijskim načelima. Pisanje dnevnika od 10 dana će Vas vratiti u sadašnjost, da postanete svijesni sadašnjeg trenutka na kojeg jedino možemo imati utjecaj. Znanstveno je dokazano da redovito pisanje dnevnika pomaže kod smjanjenja stresa, anksioznosti i depresije, kako u privatnom životu tako i u profesionalnom.

Djelomični uvid u vodič, kao i cijenu možete steći na www.signifo-terapija.com pod DNEVNICI/VODIČI klikom na slićicu.

Narudžba vodiča ide putem maila
📌info@signifo-terapija.com

Što ćete dobiti?
▶ vodič je u PDF formatu (digitalni proizvod, ne šalje se u fizičkom obliku)

Kada dobijete vodič, potrebno ga je isprintati a što možete učiniti i u lokalnoj kopirnici/knjižari, ukoliko nemate druge opcije. Preporučam uvez i tada počinje avantura vođenja dnevnika i vježbanje tehnika za reduciranje anksioznosti i nošenja s napadajima panike.

Anksioznost je poremećaj koji je u današnje vrijeme vrlo uobičajen. Znanstvena istraživanja pokazuju da jedna od deset osoba će zbog anksioznosti potražiti stručnu pomoć. Zbog svojeg vrlo nezgodnog intenziteta i simptomatologije, ona uistinu može narušiti kvalitetu života pojedinca i time ga držati zarobljenim u raljama tjeskobe, straha, napetosti. Stoga, anksioznost je potrebno postaviti na svoje mjesto kroz liječenje kako medikamentozno tako i nemedikamentozno.
Najučinkovitija je njihova kombinacija.
Ovim vodičem za reduciranje anksioznosti dobit ćete uvid u anksiozna stanja, kao i naučiti tehnike nemedikamentoznog liječenja. Ukoliko ste uzeli u ruke ovaj vodič, donijeli ste odluku da želite poboljšati svoj život. Vodič je koncipiran na psihoterapijskim načelima. Pisanje dnevnika od 10 dana će Vas vratiti u sadašnjost, da postanete svijesni sadašnjeg trenutka na kojeg jedino možemo imati utjecaj. Znanstveno je dokazano da redovito pisanje dnevnika pomaže kod smjanjenja stresa, anksioznosti i depresije, kako u privatnom životu tako i u profesionalnom.

Dodatne informacije

# Detalji
Autor Jasminka Latin ( Signifo-savjetovalište Latin )
Kontakti info@signifo-terapija.com (TEL: 0976008150 )
Lokacija Hrvatska, Lepoglava - 42240, Lepoglava
Zanimanja, aktivnosti ili djelatnosti Savjetovalište s područja mentalnog zdravlja.

Profili

logo

Copyright © 2022 - 2024 MM Agency, obrt za internetske portale | Sva prava pridržana.

MojProfil internet portal
Skip to content