Menu
Profilna slika

Doula Mia Drokan

Bok! Ja sam Mia, majka dvoje djece, po struci veterinarski tehničar, a u duši doula, podrška ženama i njihovim partnerima/partnericama kroz trudnoću, porod i babinje. Uz svoja dva poroda, koji su se odigrali totalno drugačije od planiranoga, shvatila sam da svejedno imam jako lijepa iskustva zbog kvalitetne i cjelokupne pripreme za porod. Osim doulanja i vođenja radionica za trudnice certificirana sam perinatalna fitness trenerica i vodim online treninge za trudnice i mame nakon poroda! Inače sam introvert ali kad je riječ o nečemu o čemu sam strastvena kao npr teme poroda, babinja, dojenja i slično onda me se teško gasi! Osim ovdje, naći me možete i na Instagramu (https://www.instagram.com/mia_doula/) gdje možete saznati puno više o meni i o onome što radim!

Zanimanje

Pomažem ženama da ostvare pozitivno, lijepo i osnažujuće iskustvo poroda tako da radim sa njima, kako u grupnim radionicama tako i individualno, u samoj pripremi za porod i babinje. Osim toga nudim još i usluge kratke školice dojenja, doulanja i postpartum podrške (za sada samo to). Jako se zalažem za neosuđujuću podršku trudnicama i mamama i definitivno sam jako strastvena o pravima rodilja u rodilištu (koja su ista kao i svugdje drugdje samo se to često zaboravi)! Ukoliko želiš znati više ili si zainteresiran/a za rad sa mnom slobodno mi se javi!


Djelatnosti: Edukacija i priprema trudnica i partnera za porod i babinje, priprema za dojenje, podrška u trudnoći i porodu, postpartum podrška

Lokacija

Križevci

E-mail

miadrokan.doula@gmail.com

Radionica za trudnice i partnere

Pročitaj više

Radionica za trudnice i partnere

Pročitaj više

Radionica pripreme za porod i babinje

Pročitaj više

Pretplatite se na naš newsletter

logo

Copyright © 2022 - 2023 MM Agency, obrt za internetske portale | Sva prava pridržana.

MojProfil internet portal
Skip to content