Menu
Profilna slika

Dragana Repac

Delegirajte mi tehničke poslove poput email marketinga, održavanja vebsajta, otvaranja naloga na raznim platformama kao i svakodnevne poslovne obaveze koje vas opterećuju i na taj način se fokusirajte na onaj deo biznisa koji volite.

Zanimanje

Kao virtuelni asistent pomažem ženama preduzetnicama da uštede vreme, vrate svoju energiju, kreativnost i fokus i razvijaju svoje ideje radeći posao koji vole, a delegirajući meni sve one poslove koje ne vole i/ili ne znaju da urade.


Djelatnosti: Email marketing, Newsletter asistent, Izrada lending stranica, Održanje vebsajta, Podrška tokom online edukacija, Podrška u poslovanju

Moje ime je Dragana Repac i živim u Novom Sadu sa suprugom i dva sina. Po zanimanju sam diplomirani ekonomista, ali prva iskustva sam sticala radom u prodaji i kontaktom sa ljudima, što mi je donelo mnogo empatije i strpljenja u radu. Danas se bavim poslom virtuelnog asistenta. Ovaj posao pronašao me 2020. godine kada sam kao i većina žena bila u potrazi za poslom koji mogu raditi od kuće.

 

Od početka poslovanja kao virtuelni asistent biram rad sa domaćim klijentima (uglavnom sa šireg Balkana) jer želim da podržim naše žene preduzetnice da ostvare svoje poslovne ciljeve. Kako sam i sama i majka i virtuelni asistnent na razvojnom preduzetničkom putu, potpuno mi je jasno šta je sve od znanja potrebno jednoj preduzetnici (sigurna sam, složićete se – previše). Zato svakim započetim projekatom ostvarujem delić svog životnog sna, a to je da osnažim ženu na preduzetničkom putu, da joj svojim radom pomognem da ostvari svoje poslovne ciljeve, a da to nije na uštrb njene porodice i njenog vremena.

 

Poslovi koje meni kao virtuelnom asistentu možete poveriti su:

1. Svakodnevne administrativne obaveze (mejlovi, komunikacija, evidencije, plaćanja, ugovori i slično),

2. Osveženje sadržaja na vašem vebu (tehnikalije oko izmena i postavki),

3. Zum tehničku podršku tokom online edukacija,

4. I naravno meni omiljeni email marketing.

 

Email marketing je moja velika ljubav, otkrila sam to prošle godine i od tada se ozbiljno edukujem na ovom polju i stalno smišljam ideje.   A jedna od tih ideja zaživela je baš nedavno, a to je prvi video kurs na našem jeziku o MailerLite-u programu za email marketing. Kurs pored video lekcija u kojima prikazujem korake za sve funkcionalnosti u MailerLite-u, daje uvid u razne iskustvene situacije koje sam imala tokom rada sa svojim klijentima, te na taj način dopunjuje vaše znanje i pomaže vam da razumete kako sve to funkcioniše. Od skoro sam i MailerLite ekspert, što znači da je i sam MailerLite upoznat sa mojim radom i za klijente i za treninge.

Lokacija

Novi Sad

E-mail

info@draganarepac.com

Kontakt

+381604995610

Pokrenite svoj newsletter - RADIONICA

Pročitaj više

MailerLite edukacija

Pročitaj više

Pretplatite se na naš newsletter

logo

Copyright © 2022 - 2023 MM Agency, obrt za internetske portale | Sva prava pridržana.

MojProfil internet portal
Skip to content