Menu
Profilna slika

Klara Grlaš

Zovem se Klara Grlaš, magistra sam edukacije fizike i matematike. Još u osnovnoj zaljubila sam se u brojeve, formule, način razmišljanja, povezivanje i logičko zaključivanje. Nudim usluge: 1. Program prije početka školske godine namijenjen učenicima od 1.OŠ - 1.SŠ iz matematike i fizike 2. Program kroz cijelu školsku godinu namijenjen učenicima od 5. - 8.OŠ iz matematike i fizike. 3. Grupne ili individualne instrukcije iz fizike i matematike 4. Priprema za dolazeće nacionalne ispite u osnovnoj školi Nastava se održava putem aplikacije ZOOM. Možete se priključiti iz cijele Republike Hrvatske, svi su dobrodošli. Grupne instrukcije po dogovoru mogu se odvijati uživo.

Zanimanje

Magistra edukacije fizike i matematike


Djelatnosti: edukacije, radionice za djecu, STEM radionice, instrukcije fizika, instrukcije matematika, program kontinuiranog učenja kroz cijelu školsku godinu, pripreme za državnu maturu matematika, pripreme za državnu maturu fizika, program ponavljanja gradiva prije početka školske godine, priprema za nalazeće nacionalne ispite u osnovnoj školi

Kategorije profila

Zovem se Klara Grlaš, magistra sam edukacije fizike i matematike. Još u osnovnoj zaljubila sam se u brojeve, formule, način razmišljanja, povezivanje i logičko zaključivanje. Osmislila sam dva programa prvi put u Hrvstskoj:

1. Program prije početka školske godine namijenjen učenicima 1.OŠ – 1.SŠ iz fizike i matematike je uspješno završio i o njemu možete pročitati u članku: https://www.novilist.hr/life/po-prvi-put-u-hrvatskoj-organizirana-nastava-koja-ucenike-priprema-za-novu-skolsku-godinu/?meta_refresh=true koji je nastao u suradnji s Novim listom.

2. Program kontinuiranog učenja kroz cijelu školsku godinu namijenjen učenicima od 5.-8.OŠ iz matematike i fizike je u tijeku.

Želim da se učenici na vrijeme pripreme za nacionalne ispite, da uče kontinuirano i budu spremni za nadolazeće ispite i kratke provjere iz tih predmeta.

Također nudim i sljedeće usluge:

3. Grupne ili individualne instrukcije iz fizike i matematike

4. Priprema za dolazeće nacionalne ispite u osnovnoj školi

5. Priprema za državnu maturu iz fizike i matematike

 

Jesu i vama to bili najgori predmeti u školi? Jeste imali grčeve u trbuhu zbog njih?

Vrijeme je da to promijenimo! Cilj programa je da učenici zavole i shvate te predmete, te način razmišljanja pri rješavanju zadataka. Sve je lakše kada nešto razumiješ zašto i kako radiš, a ne učiti napamet jer je to u ovim predmetima gotovo nemoguće.

 

Nastava se održava putem aplikacije ZOOM. Možete se priključiti iz cijele Republike Hrvatske, svi su dobrodošli.

Grupne instrukcije po dogovoru mogu se odvijati uživo.

Lokacija

Hrvatska

E-mail

info@genium.hr

Kontakt

+385911168613

Korisnik trenutno nema objavljenih članaka. :)

Pretplatite se na naš newsletter

logo

Copyright © 2022 - 2023 MM Agency, obrt za internetske portale | Sva prava pridržana.

MojProfil internet portal
Skip to content