Menu
Profilna slika

Gordana Galetić

Psihoterapeutkinja sam (ECP), socijalna pedagogija i edukatorica. Radim s odraslima i s djecom. Uživam raditi s ljudima koji su usmjereni na osobni razvoj i žele još bolji život. Rad s djecom omogućava mi da se igram (s djecom uz ostalo koristim tehnike terapije igrom) i istovremeno dajem nešto dragocjeno djetetu, a vjerujte ponekad nije lako biti dijete - iako mnogi ljudi često misle drugačije. Subspecijaliziram rad s parovima te koristeći Imago terapiju odnosa imam privilegiju biti podrška parovima da se doista čuju, razumiju i grade ljubav kakvu žele! Za dogovor termina obratite se na: sreca@centarsreca.hr Dobrodošli u novo poglavlje Vašeg života. Napišite ga onako kako Vi želite!

Zanimanje

Psihoterapeutkinja (ECP), magistra socijalne pedagogije, bračna savjetnica, autorica i edukatorica


Djelatnosti: savjetovanje, psihoterapija, bračno savjetovanje, partnerska terapija, savjetovanje i podrška za djecu i mlade, edukacije, radionice za osobni i profesionalni razvoj

Gordana Galetić je psihoterapeutkinja sa europskim certifikatom od 2013.godine, a kao magistra socijalne pedagogije preko 20 godina radi s ljudima podržavajući ih u osobnom i profesionalnom razvoju i kreiranju života kakvog žele.

Gordana i njen tim su grupa iskusnih stručnjaka koji kroz Centar za osobni i profesionalni razvoj Sreća ostvaruju slijedeću misiju:

  • Pomažem ljudima da osnažuju i vjeruju u sebe te izgrade život kakav žele
  • Vodim parove do stvarne ljubavi, primjenjujući profesionalnu metodu Imago terapije odnosa koja poboljšava međusobno razumijevanje i komunikaciju, omogućava rješavanje problema, stvara novu razinu bliskosti, ispunjavajuće seksualnosti i općeg zadovoljstva te omogućava da živite ljubav kakvu želite
  • Podržavam roditelje u izazovima roditeljstva na konkretan način te educiram roditelje s namjerom da budu (još više) sretni roditelji koji uživaju u svojoj sretnoj djeci.
  • Educiram stručnjake koji rade s ljudima te ustanove i različite tvrtke kako bi Vam omogućila da još više uživate u svom poslu i da koristeći novo naučene metode ispunite svoj rad još većim zadovoljstvom i djelotvornošću.

U svom radu koristimo niz priznatih profesionalnih metoda, a ovisno o potrebama i preferencijama klijenata.
Između ostalog koristimo integrativnu geštalt terapiju, transakcijsku analizu, Imago terapiju odnosa, tehnike iz art terapije, tjelesno orijentiranih terapija i terapije plesom i pokretom, psihodrame, tao tantre, yoge smijeha te različite tehnike za proradu ograničavajućih uvjerenja, ovladavanje tremom i otpuštanja stresa i opuštanja.

Radimo pojedinačno s klijentima i također skupno kroz različite radionice.

 

Naši klijenti su:

 

PREPORUKE i osvrte naših klijenata možete pročitati na javnim google recenzijama ili na našim Facebook stranicama:
https://www.facebook.com/CentarSreca

i https://www.facebook.com/bracnosavjetovanje

www.centarsreca.hr

Lokacija

Bartolovo 10, 51000 Rijeka

E-mail

sreca@centarsreca.hr

Kontakt

+385918959358

Korisnik trenutno nema objavljenih članaka. :)

Pretplatite se na naš newsletter

logo

Copyright © 2022 - 2023 MM Agency, obrt za internetske portale | Sva prava pridržana.

MojProfil internet portal
Skip to content