Menu
Profilna slika

Izidora Kovač

Ja sam Izidora i iako za sebe volim tvrditi da sam bolji pisac nego govornik, iskustvo mi je pokazalo da sam vješt komunikator i još bolji organizator, a pisanje je onaj začin kojim poduzetnicima pomažem da ostvare svoj puni sjaj i grade posao uz vrhunske timove. Međuljudski odnosi su područje mog interesa od malena i iako sam često namjerno skretala s tog puta, život me uvijek vraćao k ljudima. Na neki način nesvjesno sam godinama testirala samu sebe i druge u svojim odnosima, bilo da se radilo o obitelji, prijateljstvima, suradnji i kolegama. Danas se to popularno naziva emotivno provociranje, a ja bi rekla da bez otvorene komunikacije nema dobrih odnosa i bez dobrih odnosa nema dobrog života. Svi smo toga nekako svjesni, a malo tko po tom pitanju nešto poduzima.

Zanimanje

Profesionalni Coach i Savjetnik za razvoj ljudskog potencijala, komunikacije i međuljudskih odnosa


Djelatnosti: Savjetovanja i mentoring u području upravljanja ljudskim potencijalima, pomoć pri zapošljavanju za fizičke, mikro i male poduzetnike, business coaching

Nakon šesnaestogodišnjeg iskustva u financijskom sektoru u direktnom radu s klijentima, odlučila sam napraviti zaokret i živjeti svoju misiju i svoju strast, a to su pomaganje u poslovanju svojim znanjem i iskustvom, promicanje vješte komunikacije i izgradnja kvalitetnih međuljudskih odnosa.

Osim formalnog obrazovanja koje sam stekla na Ekonomskom fakultetu u smjeru – unutarnja i vanjska trgovina, imam završeno dodatno osposobljavanje kao profesionalni Coach i NLP praktičar te razne edukacije kao što su virtualna asistencija, vješta komunikacija, prezentacijske vještine, prodajne vještine, unapređenje karijere i mnoge druge.

Posljednjih nekoliko godina pišem blog na temu osobnog i poslovnog razvoja.

Kroz poslove koje sam obavljala u nekoliko banaka zadaci nikad nisu bili problem, ali su organizacija i način na koji su delegirani uvijek bili kamen spoticanja i razlog često loših odnosa među suradnicima i klijentima.

Frustracija i nezadovoljstvo istim doveli su me do proučavanja Neurolingvističkog programiranja – uspješnog poslovno-komunikacijskog modela i profesije Coacha koju danas s velikom radošću i entuzijazmom spajam s prethodnim iskustvom i znanjima.

Nedavno sam otvorila Confidea- obrt za virtualnu asistenciju i savjetovanje, kako bi vam pomogla u postavljanju poslovanja koje će vam povećati produktivnost efikasnim upravljanjem vremenom i ljudskim potencijalima. Radim s fizičkim osobama, mikro i malim poduzetnicima i preferiram rad sa ženama.
Spajam virtualnu asistenciju i coaching kao pomoć pri zapošljavanju. Ako tražite posao uz moju pomoć ćete istražiti tržište, napraviti vrhunski portfolio i kroz coaching se pripremiti za intervjue.
Kad trebate novog člana tima kao virtualni asistent organiziram i provodim selekcijski postupak, a uz coaching i NLP metode odrađujem intervjue i pomažem u priključivanju novih zaposlenika u poslovni proces…
Kroz moj mentorski program “Od ideje do karijere” možete otkriti svoje vrijednosti i osvijestiti svoje sposobnosti, poraditi na mindsetu i samopouzdanju, naučiti komunikacijske i pregovaračke vještine, postaviti ciljeve i strategije te napraviti konkretne korake dolaska do tih ciljeva. Na kraju programa vodim vas putem Coaching procesa do ostvarenja vaših ciljeva.
U svakoj od svojih usluga prodajem iskustva, ne “robujem” pravilima i vjerujem da jedino što može izgraditi dobar brend je ono što jesmo, naša istina….

Lokacija

Gornji Kuršanec

E-mail

info@confidea-virtualoffice.com

Kontakt

0994416544

Korisnik trenutno nema objavljenih članaka. :)

Pretplatite se na naš newsletter

logo

Copyright © 2022 MM Agency, obrt za internetske portale | Sva prava pridržana.

MojProfil internet portal
Skip to content