Menu
Profilna slika

Izidora Kovač

Ja sam Izidora i profesionalni sam EHSP Coach za osobni i poslovni razvoj visokosjetljivih osoba i empata. Međuljudski odnosi su područje mog interesa od malena i iako sam često namjerno skretala s tog puta, život me uvijek vraćao k ljudima. Na neki način nesvjesno sam godinama testirala samu sebe i druge u svojim odnosima, bilo da se radilo o obitelji, prijateljstvima, suradnji i kolegama. Danas se to popularno naziva emotivno provociranje, a ja bi rekla da bez otvorene komunikacije nema dobrih odnosa i bez dobrih odnosa nema dobrog života. Svi smo toga nekako svjesni, a malo tko po tom pitanju nešto poduzima.

Zanimanje

Profesionalni EHSP Coach


Djelatnosti: Coaching u području razvoja ljudskih potencijala, komunikacije i međuljudskih odnosa prilagođen visokoosjetljivim osobama i empatama

Nakon šesnaestogodišnjeg iskustva u financijskom sektoru u direktnom radu s klijentima i vođenju malih timova, odlučila sam napraviti zaokret i živjeti svoju misiju i svoju strast, a to su pomaganje u poslovanju svojim znanjem i iskustvom, promicanje vješte komunikacije i izgradnja kvalitetnih međuljudskih odnosa.

Osim formalnog obrazovanja koje sam stekla na Ekonomskom fakultetu u smjeru – unutarnja i vanjska trgovina, imam završeno dodatno osposobljavanje kao profesionalni Coach i NLP praktičar,  te razne edukacije kao što su virtualna asistencija, vješta komunikacija, prezentacijske vještine, prodajne vještine, unapređenje karijere, terapijsko pisanje i mnoge druge.

Posljednjih nekoliko godina pišem blog na temu osobnog i poslovnog razvoja.

Kroz poslove koje sam obavljala u nekoliko banaka zadaci nikad nisu bili problem, ali su organizacija i način na koji su delegirani uvijek bili kamen spoticanja i razlog često loših odnosa među suradnicima i klijentima. Takvo okruženje posebno teško pada visokoosjetljivim osobama i s obzirom na to  da sam kao jedna od njih prošla taj put, moja velika želja je pomagati upravo toj posebnoj, a često stigmatiziranoj i zapostavljenoj skupini ljudi.

Frustracija i nezadovoljstvo istim doveli su me do proučavanja Neurolingvističkog programiranja – uspješnog poslovno-komunikacijskog modela i profesije Coacha koju danas s velikom radošću i entuzijazmom spajam s prethodnim iskustvom i znanjima. Specijalizacijom u EHSP Coachingu nadograđujem svoja znanja i vještine te sama prolazim kroz proces, a kojim ću osim životnog iskustva steći kompetencije za razvoj i ulaganje u potencijal empata i općenito visokoosjetljive skupine ljudi.

U rujnu 2022. godine  otvorila sam  Confidea- obrt za virtualnu asistenciju i savjetovanje i posljednjih 7 mjeseci bilo je razdoblje testiranja kroz virtualnu asistenciju, poslovno savjetovanje i coaching. Sve to me dovelo do moje željene ciljne skupine i spoznaje koja je moja poslovna misija.
Ono što je moj cilj i na neki način životna svrha je pomoći visokoosjetljivim osobama i empatama da:

 

  • prihvate svoju osobnost i koriste je kao potencijal na privatnom i poslovnom polju životnog djelovanja
  • nauče i svladaju metode i tehnike koje će im pomoći sačuvati njihove osobne granice
  • grade podržavajući mindset i samopouzdanje na temeljima vlastite autentičnosti
  •  pronađu svoje zašto i grade karijeru po svojoj mjeri
U svakoj od svojih usluga prodajem iskustva, ne “robujem” pravilima i vjerujem da jedino što može izgraditi dobar brend je ono što jesmo, naša istina….

Lokacija

Gornji Kuršanec

E-mail

info@confidea.hr

Kontakt

0994416544

E-mail coaching

Pročitaj više

Pretplatite se na naš newsletter

logo

Copyright © 2022 - 2023 MM Agency, obrt za internetske portale | Sva prava pridržana.

MojProfil internet portal
Skip to content