Menu
Profilna slika

Karla Čurin

(Pro)budi ono kreativno uz mene. Trebaš li dizajn za mobilnu aplikaciju, prodajne tekstove za newsletter, atraktivne fotografije (s tla i iz zraka) ili privlačan slogan za svoj brend - dostavi mi sve želje, potrebe i misli, a ja ću s guštom odraditi projekt.

Zanimanje

Digitalni dizajner


Djelatnosti: UX/UI dizajn, grafički dizajn, fotografija i videosnimanje, pisanje i istraživanje tržišta

O obrtu:

Dobrodošao/la u QURIN, moj obrt za kreativne i marketinške usluge gdje mašta radi dvjesto na sat, laptop non-stop, a dron i fotić nikada ne spavaju. Kreiramo i vizualiziramo tvoje želje, a više informacija možeš pronaći na društvenim mrežama, kao što je profil na Instagramu. Web je u izradi.

Usluge koje nudim:

  • UX/UI dizajn, grafički dizajn
  • Ulična i pejzažna fotografija i videosnimanje (s tla i s dronom)
  • Content i copywriting (ako nisi znao/la, copywriteri ne pišu samo tekstove, već i osmišljavaju koncepte za npr. TV reklame ili billboarde)
  • Osmišljavanje kreativnog koncepta
  • Istraživanje, analiza i ideje

Također, nudim besplatne konzultacije 30 minuta – ako te nešto muči u poslovanju, treba ti pomoć ili dodatna glava, javi mi se, volim pomoći (tipkat ćemo, nećemo na video call tako da slobodno budi u pidžami i s razbarušenom kosom).

Veselim se budućim suradnjama 🙂

 

O vlasnici obrta:

Ja sam Karla Čurin i vodim travel blog na kojemu sam poznatija kao Karla sa C. Možeš me čitati na ovom blogu ili gledati na Instagramu. Živim i radim u Zagrebu te volim putovati – bilo privatno, bilo poslovno. Osoba sam oštećena sluha od malih nogu, koristim slušne aparatiće i čitam s usana. Završila sam preddiplomski studij modnog dizajna na TTF-u, a diplomski na Grafičkom fakultetu. Učila sam od najvećih kao što su Five (danas Endava), Infinum i Bruketa&Žinić&Grey (trenutno vanjski suradnik).

Držala sam govore na nekim konferencijama – strah od javnog nastupa sam pobijedila na TEDxtalk Koprivnica, motivacijskim govorom sam otvorila najveću IT konferenciju u Hrvatskoj Windays, a za dušu sam održala kratki govor na putničkoj konferenciji Out of office. Slobodno mi se javi za savjete oko govora ili prezentacije. Također volim putovati, istraživati i otkrivati mjesta van turističke rute što nas dovodi do usluge koju nudim – istražujem mjesta i sastavljam popis prema tvojim željama i potrebama.

Lokacija

Zagreb, Hrvatska

E-mail

karla.curin9@gmail.com

Kontakt

091 167 9063

Korisnik trenutno nema objavljenih članaka. :)

Pretplatite se na naš newsletter

logo

Copyright © 2022 - 2023 MM Agency, obrt za internetske portale | Sva prava pridržana.

MojProfil internet portal
Skip to content