Menu
Profilna slika

Karmen Đerek

Pozdrav, moje ime je Karmen i virtualni sam asistent! Vlasnica sam obrta "Nestos" putem kojeg pružam administrativno-financijske usluge, usluge marketinga i odnosa s javnošću malim i srednjim poduzetnicima, obrtima i udrugama. A kako to izgleda u praksi? Svoje usluge pružam udaljenim putem, odnosno delegirane zadatke odrađujem u vlastitom uredu putem računala i interneta. Možete me angažirati nekoliko sati tjedno, mjesečno, po projektu.

Zanimanje

U više od 8 godina rada na mjestu voditeljice komunikacija, moj posao uključivao je i vođenje cjelokupne administracije i financija, praćenje i pisanje projekata za nacionalne i EU projekte, odnose s medijima, komunikaciju s internom i vanjskom javnošću, organizaciju događanja. Od 2021. do 2022. bila sam voditeljica projekta „Muzejski Praktikum“ (https://muzejskipraktikum.msu.hr/kontakt/) iz Europskog socijalnog fonda za organizacije civilnog društva, a pod nadležnošću Ministarstva kulture i medija – Umjetnost i kultura online, a kroz više Erasmus projekata bila sam zadužena za administraciju i financije. Po srednjoj stručnoj spremi sam ekonomist, a po fakultetskom usmjerenju magistra odnosa s javnošću. Od važnijih edukacija, završila sam Algebrin program za voditelja izrade i provedbe projekata iz EU fondova.


Djelatnosti: Administrativno-financijske usluge, Odnosi s javnošću, Marketing

Moja online podrška uključuje ove usluge:

📚Administrativno-financijske: pismena i usmena komunikacija, priprema i izrada prezentacija, priprema dokumentacije za prijavu na natječaje, unos podataka i vođenje evidencija, priprema dokumentacije za knjigovodstvo, izrada i slanje faktura te praćenje plaćenih faktura, priprema i praćenje troškovnika projekata i događaja, istraživanje tržišta, sortiranje i arhiviranje dokumentacije.

🔎Marketing i odnosi s javnošću: kreiranje i slanje newsletter-a, održavanje i upravljanje Facebook i Instagram stranicom, održavanje i ažuriranje web stranice, pisanje i distribucija objava za medije, pomoć pri osmišljavanju i organizaciji događaja i konferencija.

Obzirom da uspješan virtualni asistent nikad ne staje učiti i u korak je s novim tehnologijama, spremna sam prihvatiti izazove kroz nove poslovne pothvate.

Za sve upite pišite mi na: 📧karmen.derek@outlook.com

Povežimo se na linkedlnu: linkedln_Karmen Đerek

Zapratite me na instagramu: instagram_Karmen Đerek

Radujem se novim suradnjama. 🙂

Karmen

 

Lokacija

Zagreb

E-mail

karmen.derek@outlook.com

Besplatni webinar: "Odakle početi - kako postati VA?"

Pročitaj više

Vodič za buduće virtualne asistente koji planiraju aplicirati na HZZ-ove poticaje

Pročitaj više

Pretplatite se na naš newsletter

logo

Copyright © 2022 - 2024 MM Agency, obrt za internetske portale | Sva prava pridržana.

MojProfil internet portal
Skip to content