Menu
Profilna slika

Anđela Knez

Pozitivna sam osoba koja voli smišljati koreografije u svoja četiri zida. Radujem se radu i volim se osjećati korisno. Motiviram se dobrom energijom i u tom kontekstu volim upoznavati nove ljude i širiti mrežu novih poznanstava.

Zanimanje

Magistra geografije. Voditelj EU projekata. Upravitelj projektima. Virtualni asistent pri projektima/administraciji.


Djelatnosti: Radim na provedbi projekata, administraciji projekata kao virtualni asistent. Izrađujem geografske karte. Plešem. Volontiram na raznim projektima u različitim udrugama. Zanima me arhitektura. Statiram u serijama. Volim putovati i organizirati putovanja. Rado bicikliram, hodam, planinarim i provodim vrijeme sa svojim psom.

Magistrica sam geografije, za prostorno planiranje i regionalni razvoj. Certificirana sam voditeljica izrade i provedbe EU projekata.Posjedujem znanje, kompetencije i iskustvo u provedbi projekata rad s javnim sektorom – Ministarstva, razvojnim agencijama u tuzemstvu i inozemstvu. Aktivno sam uključena u izradu i donošenje strateškog plana upravljanja u ekološko zaštićenim područjima – Natura2000.Samostalno upravljam provedbom projekata što podrazumijeva pripremu administrativne dokumentacije, projektne prijave, studije i strateških dokumenata, pružanje podrške pri izradi ponuda za tailor made usluge. Tijekom svog radnog iskustva razvila sam izvrsne komunikacijske vještine, visoku razinu pismenosti, suvereno vladam poslovnim procesima. Proaktivna sam, posjedujem analitičke vještine, preferiram rad u timu i brzo učim.Posjedujem bogato volontersko iskustvo na provedbi projekata u udruzi Pozor, u udruzi Nikole Tesle-Genij za budućnost i u klubu Sindikata biciklista gdje sam i dalje aktivna.

Lokacija

Zagreb

E-mail

djelaknez24@gmail.com

Kontakt

0993090779

Usluge virtualnog asistenta

Pročitaj više

Pretplatite se na naš newsletter

logo

Copyright © 2022 - 2023 MM Agency, obrt za internetske portale | Sva prava pridržana.

MojProfil internet portal
Skip to content