Menu
Profilna slika

Lejla Josipović

Moje ime je Lejla Josipović i bavim se postavkom procedura i sistema za vlasnike biznisa kako bi uskladili svoj privatni i poslovni život, dok se biznis proširuje. Iskustvo koje sam stekla na poziciji Process Managera u proteklih deset godina dijelim kroz online sadržaj, kurseve i radionice. Uspješni preduzetnici delegiraju zadatke pravim ljudima, aplikacijama i znaju kad se, šta i na koji način radi. Brendovi koji iza sebe imaju ovakvu organizaciju razvijaju se brže nego ostali, jer im je produktivnost uvijek usmjerena ka najbitnijim dijelovima poslovanja. U saradnji sa mnom pored ovih benefita, postižeš još uspješniju kontrolu nad svojim poslom i činiš iskorak koji pravi znatnu razliku u prihodima. Jesi li za to da dostigneš više za manje radnih sati?     

Zanimanje

Bavim se postavkom procedura i sistema za vlasnike biznisa kako bi uskladili svoj privatni i poslovni život, dok se biznis proširuje. Znanje sam sticala radeći u internacionalnim i korporativnim uslovima, zbog čega dobro znam kako biznisi sa manjim timovima mogu jednostavnije postići održivost i napredovanje. Godinama sam testirala procese za klijente i svoj biznis, i osmislila praktične strategije sa kojima sada sebi možeš priuštiti dodatno vrijeme u radnoj nedelji. U toku tog procesa, pružila sam podršku velikom broju preduzeća različitih branši i struktura, što se u praksi i dalje nastavilo. Pored toga, shvatila sam koji je od kreiranih modela najučinkovitiji za postupni prelazak u red, i da ti kao mentor najbolje služim kada te edukujem o promenama kroz koje prolaziš.


Djelatnosti: Efikasno upravljanje poslovnim procesima. Pomažem ti da usavršiš organizaciju svog biznisa uz pomoć precizne postavke ko, kad, šta, i kako radi

Kategorije profila

Dobro posložene procedure povećavaju sigurnost u radu što direktno dovodi do zadovoljnih klijenata i rasta porfita.

Zašto je važno da organizuješ poslovanje? 

Usled nepostojanja jasnih procedura i procesa kompanije trpe velike gubitke, a najčešće posljedice su: 

  • Osećaj frustracije zbog toga što se ne stiže sve u danu 
  • Ne isporučuje se obećani kvalitet u dogovorenom roku 
  • Uslužuje se manji broj klijenata od planiranog  
  • Često se radi jedan te isti zadatak više puta  
  • Neorganizacija dovodi samo do većih troškova 
  • Vlasnici biznisa i tim naporno rade, ali biznis ne napreduje 

Jednostavan proces saradnje u tri koraka 

  1. Zakaži konsultacije – Tokom konsultacije se upoznajem sa biznisom i načinom na koji ste tvoj tim i ti do sada obavljali i dijelili radne zadatke.  
  2. Analiza i predlog rešenja – Analizom početnog stanja sastavljam listu prijedloga sa praktičnim uputstvima za organizaciju rada.  
  3. Implementacija i razvoj – Pomažem ti da primijeniš procedure na svoj biznis i time pojednostaviš način završavanja svih zadataka zbog čega profit raste. 

Zakaži konsultacije 

🌐Posjeti moj web: Lejlajosipovic.com

📥Piši mi: office@lejlajosipovic.com

Zaprati me

FACEBOOK

INSTAGRAM

Lokacija

Rijeka / München / Novi Sad

E-mail

office@lejlajosipovic.com

Sistematizacija poslovnih procesa BASIC / Unaprijedite i sistematizirajte svoje poslovanje

Pročitaj više

Pretplatite se na naš newsletter

logo

Copyright © 2022 - 2024 MM Agency, obrt za internetske portale | Sva prava pridržana.

MojProfil internet portal
Skip to content