Menu
Profilna slika

Nela Kačmarčik-Maduna

Ako želiš iskoristiti mojih 30 godina profesionalnog iskustva i više od 20 godina formalnog obrazovanja da sebi skratiš put do ekonomske neovisnosti, čekam te! Možeš početi sa čitanjem i gledanjem mojih besplatnih sadržaja i kratkim tečajevima o komunikaciji, marketingu, cijenama i ekonomiji znanja. Za sebe volim reći da sam ženstvena ekonomistica, jer vjerujem da se, umjesto konkurencije oko podjele ograničenih resursa, bolje i sretnije zarađuje partnerstvom za kreiranje nove vrijednosti. Posebno mi je zadovoljstvo mentoriranje mladih (posebno žena) na početku profesionalnog puta, znajući da su meke vještine (soft skills) najbolji put do cijenjenog posla i uspješne karijere. Doktorirala sam ekonomiju, magistrirala menadžment i uspješno završila 20 godina službe u UN-u. Stalno širim i jačam mrežu kontakata i partnera, sa kojima želim zajedno postizati rezultate u poslovima koji će svima biti čisto zadovoljstvo. Tražim rješenja umjesto da brinem o problemima, i tako živim svoju Misiju Moguće.

Zanimanje

Virtualna mentorica i savjetnica (doktorica znanosti, MA menadžmenta, sa više od 25 godina profesionalnog iskustva u strateškim komunikacijama, uključujući 20 godina UN službe). Vjerujem da je svima bolje kad žena zarađuje bolje, i kroz struktuirane programe pomažem mladima (prvenstveno ženama) da što prije dostignu ekonomsku neovisnost. Za mene, to ne znači nužno više novca, nego SPOSOBNOST - da zarade novac bez obzira na okolnosti. Takozvane soft skills su u tome najvažniji sastojak, pogotovo jer su to upravo one vještine koje se ne mogu izgooglati, niti zamijeniti umjetnom inteligencijom.


Djelatnosti: Online savjetovanje i edukacije

Ekonomija znanja

Besplatno predavanje pomaže razumjeti ekonomske principe primijenjene na neopipljive vrijednosti zasnovane na znanju. Iako može koristiti svima, posebno je prilagođena mladim ženama na početku karijere.

Radionice o donošenju odluka

Besplatne radionice pomažu mladima da savladaju alate i procese neophodne da donesu bitne odluke.

Najbolji način da uštediš vrijeme i novac su – odluke, a na ovim radionicama učimo i koliko nas ZAPRAVO košta neodlučnost.

Misija: Moguće

Online prostor za popravljanje raspoloženja na vrlo ozbiljan način, kroz mozaik “poruka mlađima sebi”. Osnovna ideja je pomoći mladima koji traže prvi posao da se, kroz naša iskustva, izbore  protiv naučene bespomoćnosti. Kroz desetominutne zoom razgovore skupljamo zrnca inspiracije i mudrosti iz stvarnog života govoreći o malim i velikim pobjedama. Ako želiš postati Ambasador Misije Moguće, JAVI SE!

Lokacija

online/Zagreb/Sarajevo

E-mail

info@nkmonline.hr

Kontakt

0912257057

Radionica za freelancere: Kako brzo povećati prihode

Pročitaj više

Kako privući više idealnih klijenata?

Pročitaj više

BESPLATNO PREDAVANJE: Ekonomija znanja (Kako da bolje unovčiš svoje znanje)

Pročitaj više

Postani Ambasador Misije Moguće

Pročitaj više

Zašto je freelancerima teško odrediti cijenu svoga rada i kako pobijediti strah od odluke

Pročitaj više

Koliko i kako plaćaš nove lekcije - u poslu i u životu?

Pročitaj više

Mentorski program VIDLJIVA na početku karijere

Pročitaj više

Koliko te ZAPRAVO koštaju besplatni sadržaji i ponude?

Pročitaj više

Šta treba znati o marketingu?

Pročitaj više

Koliko žene cijene svoje vrijeme i znanje?

Pročitaj više

Kako sebi poboljšati prilike u poslu i životu, gradnjom povjerenja s ljudima, po „receptu“ Brené Brown

Pročitaj više

Pretplatite se na naš newsletter

logo

Copyright © 2022 - 2024 MM Agency, obrt za internetske portale | Sva prava pridržana.

MojProfil internet portal
Skip to content