Menu
Profilna slika

Nela Kačmarčik-Maduna

Pomažem da važne ideje "osvoje digitalna srca" i predstave svoju "vrijednost za novac" efektnom komunikacijom. Vjerujem da komunikacija u online prostoru pruža neograničene potencijale, i da mladi na početku svog profesionalnog puta mogu pomoći iskusnim ali prezauzetim profesionalcima. Zato sam kreirala platformu Misija: Moguće koja uskoro postaje akademija i mentorski program za pripravnike. Tražim partnere sa kojima ću zajedno postizati rezultate u poslovima koji će svima biti čisto zadovoljstvo.

Zanimanje

Doktorica ekonomskih znanosti, MA managementa sa 25 godina iskustva u profesionalnim komunikacijama.


Djelatnosti: Online savjetovanje i edukacije

Šta treba znati prije investiranja u marketing i promociju?

Intenzivni (5 dana) onine tečaj UŽIVO na platformi EDUZA. Otkud početi sa marketingom i promocijom? Nakon bezbroj zanimljivih i korisnih besplatnih edukacija o digitalnom marketingu, online promociji, vrijeme je za realizaciju prvih koraka. Šta treba znati prije odluke o investiciji? Kako pobijediti otpor prema “vidljivosti”? Kako odlučiti o visini investicije?

Za prijave do 1.8. važi cijena s popustom! Više detalja na platformi.

Obnovite svoj online izlog

Pokažite svojim i potencijalnim klijentima novi online izlog.

Obnovite svoj web brzo, jednostavno i bez stresa za manje od mjesec dana.

LINK za prijavu

Misija: Moguće

Online prostor za popravljanje raspoloženja na vrlo ozbiljan način, svakog četvrtka u 4. Osnovna ideja je pomoći mladima koji traže prvi posao da se, kroz naša iskustva, izbore  protiv naučene bespomoćnosti. Kroz desetominutne zoom razgovore skupljamo zrnca inspiracije i mudrosti iz stvarnog života govoreći o malim i velikim pobjedama. Uskoro: akademija i mentorski program za pripravnike.

Osvoji digitalna srca – E.A.S.Y.

Od ideje do 100-dnevne online kampanje koja komunicira “vrijednost za novac” u četiri jednostavna koraka, prilagođena svakom individualnom klijentu, njihovim ciljevima i posojećim kapacitetima.  Ukoliko znate da morate, ali ne znate kako se predstaviti ili kako početi s digitalnim marketingom i online promocijom, možda mogu pomoći. Dogovorite neobavezujući i besplatan razgovor da provjerimo mogu li vam biti od koristi, OVDJE možete odabrati 30-minutni termin koji vam odgovara.

 

Šta treba znati o marketingu?

Pročitaj više

Koliko žene cijene svoje vrijeme i znanje?

Pročitaj više

Kako sebi poboljšati prilike u poslu i životu, gradnjom povjerenja s ljudima, po „receptu“ Brené Brown

Pročitaj više

Pokažite svojim i potencijalnim klijentima novi online izlog

Pročitaj više

Pretplatite se na naš newsletter

logo

Copyright © 2022 MM Agency, obrt za internetske portale | Sva prava pridržana.

MojProfil internet portal
Skip to content