Menu
Profilna slika

Ana Šparavec

Moje ime je Ana Šparavec. Diplomirani sam grafički dizajner i ilustrator iz Zagreba s višegodišnjim iskustvom rada u grafičkom dizajnu i marketingu. Moja strast je oduvijek bila umjetnost i razni načini kombiniranja s dizajnom, te svakom projektu pristupam puna inspiracije i kreativne energije. Godine iskustva na poziciji grafičkog dizajnera, edukacijska pozadina (završila sam Školu primijenjene umjetnosti i dizajna i diplomirala na Grafičkom fakultetu u Zagrebu), te kreativno izražavanje od malih nogu mi daju jedinstvene vještine koje koristim za pristup i ostvarenje svakog Vašeg projekta.

Zanimanje

● Magistra/inženjerka grafičke tehnologije, smjer: Dizajn grafičkih proizvoda, Sveučilište u Zagrebu, Grafički fakultet


Djelatnosti: Usluge grafičkog dizajna, izrada logotipa, vizualnog identiteta, raznih marketinških materijala i ostalih grafičkih usluga. Usluge ilustracija po narudžbi, obiteljski portreti, digitalne ilustracije i akvarel slike.

Strode Design Studios je otvoren 2021. godine kao obrt za specijalizirane dizajnerske djelatnosti i ostale usluge.

Osim grafičkim dizajnom i ilustracijom, studio se bavi prodajom originalnih akvarel slika, izradom i prodajom digitalnih dizajn proizvoda, te ostalim kreativnim uslugama.

Kombinacija tradicionalne ručno slikane ilustracije i digitalnog dizajna novog doba će učiniti svaki proizvod i uslugu jedinstvenom, zanimljivijom i istaknuti Vas od konkurencije. Vi zamislite – ja ostvarim!

Pogledajte više o meni i mojim radovima na:

*na web stranici prijavom na newsletter dobivate ekskluzivni pristup stranici punoj besplatnog sadržaja kao što je kalendar, razne čestitke, bojanke i datoteke koje možete isprintati kod kuće.

Nakon završetka studija uz posao u struci radila sam na raznim freelance projektima, a bitno mi je konstanto unaprjeđivati svoje znanje i vještine kroz razne tečajeve, radionice i edukacije. Dodatna edukacijska pozadina:

  • Dizajner unutrašnje arhitekture, Odjel unutrašnje arhitekture, Škola primijenjene umjetnosti i dizajna Zagreb
  • ​Osnove digitalnog marketinga – Google Digitalna garaža
  • User Experience Design Essentials – Adobe XD UI UX Design
  • Osnove WordPressa – HUKI – Hrvatski ured za kreativnost i inovacije
  • Google Digitalna garaža – Algebra

+ Razni tečajevi i edukacije za marketing, digitalnu ilustraciju i slikanje akvarelom

Lokacija

Zagreb

E-mail

strodestudios@gmail.com

Kontakt

+385989107211

Korisnik trenutno nema objavljenih članaka. :)

Pretplatite se na naš newsletter

logo

Copyright © 2022 MM Agency, obrt za internetske portale | Sva prava pridržana.

MojProfil internet portal
Skip to content