Menu
Profilna slika

Jelena Skender

Bok ekipa, ja sam Jelena Skender i stručnjakinja sam za autentičan pokret. Trenerica sam s više od 15 godina iskustva u radu s trenerima i rekreativcima različite dobi ( djeca, mladi, umirovljenici, trudnice, mame) Majka sam divne djevojčice Kriste Anastazije i zaljubljenica u pokret. Svoju diplomu magistre kineziološke struke stekla je 2009.godine i od tada se nisam prestala profesionalno usavršavati. U svom radu susrećem se s različitim izazovima sedentarnog načina života, koje na praktičan i jednostavno primjenjiv način želim promijeniti motivirajući druge na pokret. Smatram da smo cjelovita bića koja kroz urođenu ravnotežu tijela, uma i srca imaju potencijal uživati svrhovit, vitalan i zdrav život. Osnaživanjem pojedinaca doprinosim stvaranju zajednice osviještenih i autentičnih ljudi koji djeluju u skladu sa svojim najvišim potencijalom i svrhom, za dobrobit svih.

Zanimanje

Od 2012.godine krenula sam u poduzetničke vode i otvorila prvi boutique movement studio Vježbaonica. Kreatorica sam prve cjelovite edukacije pod nazivom Active Natal by Jelena Skender za vježbanje u trudnoći i poslije trudnoće, kao i istoimenog programa za vježbanje u trudnoći. Autorica sam priloga dm Vježbaonica za vježbanje tijekom i nakon trudnoće unutar emisije dmBebeceda na TV kanalu RTL Kockica. Sudjelovala sam na raznim konferencijama, seminarima i edukacijama kao predavač i instruktor.


Djelatnosti: konzultacije / online program vježbanja/ vježbanje u trudnoći/ vježbanje poslije trudnoće/ mentorstvo/ edukacija

Kako možeš raditi sa mnom:

  • online kroz program vježbanja u trudnoći Active natal
  • online kroz program vježbanja poslije trudnoće Active Postnatal
  • kroz individualne konzultacije
  • kroz mentorstvo iz područja kineziologije, rada s trudnicama, poslovanja usluga, online poslovanja usluga
  • kroz edukaciju Active Natal Foundation za stručnjake u radu s trudnicama

 

Moj rad možeš pratiti putem društvenih mreža Facebook i Instagram @jelenaskender

Javi mi se mailom na info@vjezbaonica.hr ili putem društvenih mreža.

 

Hvala ti što podržavaš i pratiš moj rad!

Zagrljaj, Jelena

Lokacija

Jarun 22, 10 000 Zagreb

E-mail

info@vjezbaonica.hr

Kontakt

+385981777042

Online webinar "Dijastaza rektusa u trudnoći i poslije trudnoće"

Pročitaj više

Pretplatite se na naš newsletter

logo

Copyright © 2022 - 2023 MM Agency, obrt za internetske portale | Sva prava pridržana.

MojProfil internet portal
Skip to content