Menu
Profilna slika

Vlatka Srebačić

Pomažem osobama koje nisu uspjele sa drugim metodama riješiti svoj problem da ga riješe tako da otkriju korijen problema i otklone ga tamo gdje on nastaje, te time postignu više zadovoljstva i unutarnjeg mira.

Zanimanje

Kao mentorica za transformaciju podsvijesti vodim te kroz oslobađajuće procese u kojima otkrivamo tvoja ograničavajuća uvjerenja koje te sprečavaju da postižeš što želiš sa lakoćom.


Djelatnosti: Osobni rast i razvoj

Bok! 👋🏻

Ja sam Vlatka. Mentorica za transformaciju podsvijesti.

WTF je mentorica za transformaciju podsvijesti?! 🤣🙄🫣

Kad svoje predstavljanje započnem ovom, ne baš tako poznatom, titulom, obično me “dočekaju” podignute obrve, usporeno kimanje glavom i kiseli osmijeh.

Drugim riječima ništa mi nije jasno.

Pa da ti pojasnim. Riječ po riječ.

Mentorica je ona koja te savjetuje i vodi.

Transformacija je promjena iz jednog u drugo.

A podsvijest je tvoja interna arhiva. Ona koja pohranjuje svaki detalj tvog života. Sve one detalje na temelju kojih stvaraš svoj život.

Drugim riječima, ja sam ona koja te savjetuje i vodi kroz procese otkrivanja i rješavanja blokada tako da detektiramo koji sadržaj u tvojoj podsvijesti uzrokuje problem i onda ga transformiramo. Mijenjamo. I time rješavamo problem.

Turizam je važan dio mog života. Studirala sam ga i dugo sam u turizmu radila. Kroz taj posao imala sam priliku uljepšavati život drugima. 

Međutim, moj život je  izvana izgledao idealno, ali ja nisam bila ni sretna ni zadovoljna. Zbog toga mi se narušilo zdravlje, a medicinski nalazi su uporno pokazivali da je sa mnom sve u redu. Naime, moje tegobe bile psihosomatske prirode. A to niti jedan medicinski uređaj nije mogao dijagnosticirati.

Nakon raznih metoda samopomoći, koje bi mi samo ublažile simptome, naišla sam na metode koje pronalaze i rješavaju uzrok problema. Naučila sam da svi problemi nastaju u podsvijesti pa se tako i u podsvijesti trebaju rješavati.

Kada u Google upišemo određeni pojam, pojave se rezultati, jel da?

E pa tako i kada tražimo korijen određenog problema, podsvijest je ta koja nam pokaže u kojem folderu se on nalazi. Metodama koje koristim mijenjamo sadržaj tih foldera, sadržaj koji nas sprječava da ostvarimo željeno, i tom promjenom dolazi do rješavanja problema.

Razočarenje. Nezadovoljstvo. Neispunjenost. Stanje potpune nemoći. Kroz što god da prolaziš znaj da ne mora trajati. Postoji izlaz. Postoji način.

Detaljnije o radu sa mnom 1:1, metodama koje koristim, kao i o meni možeš pronaći na mom webu 👉🏻 : https://rb.gy/cfnqk.

A ima me i na Instagramu 👉🏻 : https://rb.gy/wa7z9.

Lokacija

Video poziv

E-mail

vlatkamb@gmail.com

Kontakt

098754198

Korisnik trenutno nema objavljenih članaka. :)

Pretplatite se na naš newsletter

logo

Copyright © 2022 - 2023 MM Agency, obrt za internetske portale | Sva prava pridržana.

MojProfil internet portal
Skip to content