Menu
Profilna slika

Vlatka Srebačić

Pomažem osobama koje žele NAPRAVITI PROMJENE u privatnom i poslovnom životu da OTKRIJU I OTKLONE PODSVJESNE BLOKADE koje sprečavaju da se promjene ostvare, te postignu zadovoljstvo, uspjeh i unutarnji mir.

Zanimanje

Kao mentorica za transformaciju podsvijesti vodim te kroz oslobađajuće procese u kojima otkrivamo tvoja ograničavajuća uvjerenja koje te sprečavaju da postižeš što želiš sa lakoćom.


Djelatnosti: Osobni rast i razvoj

Bok! 👋🏻

Ja sam Vlatka. Mentorica za transformaciju podsvijesti.

WTF je mentorica za transformaciju podsvijesti?! 🤣🙄🫣

Kad svoje predstavljanje započnem ovom, ne baš tako poznatom, titulom, obično me “dočekaju” podignute obrve, usporeno kimanje glavom i kiseli osmijeh.

Drugim riječima ništa mi nije jasno.

Pa da ti pojasnim. Riječ po riječ.

Mentorica je ona koja te savjetuje i vodi.

Transformacija je promjena iz jednog u drugo.

A podsvijest je tvoja interna arhiva. Ona koja pohranjuje svaki detalj tvog života. Sve one detalje na temelju kojih stvaraš svoj život.

Drugim riječima, ja sam ona koja te savjetuje i vodi kroz procese otkrivanja i rješavanja blokada tako da detektiramo uvjerenja u tvojoj podsvijesti koja uzrokuju problem i onda ih transformiramo. Mijenjamo. I time rješavamo problem.

Podsvjesni um ima zadatak da donosi zaključke na temelju kojih mi reagiramo i donosimo odluke. Odlukama si kreiramo život i ako podsvijest donosi odluke koje nisu sukladne onome što želimo u svjesnom umu  dolazi do problema. Možemo reći da svi problemi nastaju u podsvijesti pa se i u podsvijesti trebaju rješavati.

Kada u Google upišemo određeni pojam, pojave se rezultati, jel da?

Tako i kada tražimo korijen određenog problema, podsvijest je ta koja nam pokaže u kojem folderu se on nalazi. Metodama koje koristim mijenjamo sadržaj tih foldera, sadržaj koji nas sprječava da ostvarimo željeno, i tom promjenom dolazi do rješavanja problema.

Razočarenje. Nezadovoljstvo. Neispunjenost. Stanje potpune nemoći. Kroz što god da prolaziš znaj da ne mora trajati. Postoji izlaz. Postoji način.

Detaljnije o radu sa mnom 1:1, metodama koje koristim, kao i o meni možeš pronaći na mom webu 👉🏻 : https://rb.gy/cfnqk.

A ima me i na Instagramu 👉🏻 : https://rb.gy/wa7z9.

Lokacija

Video poziv

E-mail

vlatkamb@gmail.com

Kontakt

098754198

Kako funkcionira podsvjesni um

Pročitaj više

Pretplatite se na naš newsletter

logo

Copyright © 2022 - 2024 MM Agency, obrt za internetske portale | Sva prava pridržana.

MojProfil internet portal
Skip to content