Menu
ACCESS BARS RADIONICA
Access bars radionica Helena Fjorović
ACCESS BARS RADIONICA

KAKO BISTE HTJELI DA IZGLEDA VAŠ ŽIVOT, VAŠE ŽIVLJENJE, VAŠA STVARNOST I SVIJET?

Pozivam Vas na cjelodnevnu radionicu Access Bars nakon koje imate znanje da samostalno radite tretmane sebi i drugima i certificirani ste da to i naplaćujete ako želite (i imate firmu ili obrt). Nakon ove cjelodnevne radionice dobijete diplomu koja vrijedi u cijelom svijetu. Ne možete napraviti ništa krivo i nikad nikome nije bilo lošije nakon ovih tretmana.  Također, djeca su dobrodošla i do 15 godina ne plaćaju tečaj uz roditelja koji plaća. 

Nema preduvjeta za ovu radionicu, niti je potrebno ikakvo predznanje
Radionice u Zagrebu se održavaju u Petrovaradinskoj 5 (Prečko) u prostoru Linea Snelle zapad.

 

BONUS: Polaznici radionice ostvaruju prvo na besplatnu godišnju članarinu na MojProfil ( javiti se Heleni za preuzimanje koda za registraciju )

Kako bi iskoristili ovu pogodnost ispunite formu:

https://forms.gle/t5SCtDWMGwQT22cQ8

Za više detalja o datumima održavanja radionica i prijavu kliknite na link:

Radionice BARSI – prijava novo

ŠTO SU BARSI?

Barsi su 32 točke na glavi koje je otkrio Gary M. Douglas, a u kojima je sve pohranjeno i naše misli, osjećaji, zaključci, uvjerenja, obrasci ponašanja… Laganim dodirom tih točaka, pokreću se barovi i brišu pohranjeni podaci. To je kao da na kompjuteru pritisnite tipku Delete. Pokretanjem Barova doslovno mijenjate vjerojatnosti budućih mogućnosti. Barsi otključavaju vašu svjesnost i dopuštaju veći izbor i mogućnosti. Barsi mijenjaju percepciju i život na bolje.

ZA KOGA JE RADIONICA?

Radionica je za svakoga tko želi pomoći sebi i svojim bližnjima da jednostavnom, a vrlo moćnom tehnikom omogući još ljepši i bolji život. Za sve one koji imaju djecu te im ovom tehnikom mogu pomoći da lakše idu kroz odrastanje, školovanje i s lakoćom i radošću prolaze izazove i prepreke na koje će nailaziti.
I za sve one koji svojim roditeljima žele ublažiti neke zdravstvene tegobe.
Tehnika je vrlo ugodna i pomaže i onom tko je prima i onom tko je daje.

ZAMISLITE KAKO VAŠ ŽIVOT MOŽE BITI JOŠ BOLJI OD OVOGA?!

Možete birati ići na tretmane Barsa gdje ćete ih primiti i za to platiti, ili možete izabrati radionicu kojom ćete već nakon prve radionice postati Praktičar tj. možete davati Barse svojim bližnjima ili svojim klijentima.

VODITELJICA BARS TEČAJA:

HELENA FJOROVIĆ
CF Access Consciousness
Access Bars, Body Process i Energetic Facelift Facilitator

Radionica traje 1 dan, 8 sati i za to vrijeme ćete dati 2 i primiti 2 tretmana Barsa. Nakon radionice postajete Access Bars® praktičar te možete odmah početi s radom. Maksimalan broj polaznika je 12 osoba.

Helena je rođena 1979. godine u Dubrovniku. Od 1997. godine je u Zagrebu, medicinska sestra po struci, sada vlasnica i voditeljica centra za oblikovanje tijela Linea Snella Zapad. Ima dva sina (Mario i Luka) i zaljubljenica je u život. Meta joj je da što više ljudi osvijesti koliko su snažni i kako život može biti radosan i lagan. Zato je izabrala postati Certificirani Facilitator Access Consciousnessa jer kaže da je za nju Access škrinja s blagom, prepuna igračaka (alata) s kojima se možeš igrati svaki dan i uživati u prekrasnom životu.

 

Profili

logo

Copyright © 2022 - 2024 MM Agency, obrt za internetske portale | Sva prava pridržana.

MojProfil internet portal
Skip to content