Menu
GMAIL PRO
Gmail PRO
GMAIL PRO

Upoznajte druge dimenzije Gmaila

NAUČITE UPOTREBLJAVATI POZNATE APLIKACIJE NA INTEGRALAN NAČIN

 

Zašto smo kreirali ovu edukaciju

Gmail je jedan od najkorištenijih digitalnih alata (1,8 milijardi korisnika) koji sadrži brojne značajke koje su mnogima nepoznate. Te značajke su tu da nam olakšaju život, da povećamo svoju produktivnost i smanjimo stres. Međutim, ako te značajke ne poznajemo, ne mogu nam biti od koristi. Na ovoj edukaciji naučit ćete koristiti te značajke u svom svakodnevnom radu. Vjerujemo da će to mnogima biti pravo otkriće i da će pomisliti: “Da sam to barem znao prije!”

Kome je namijenjena ova edukacija

Ova edukacija namijenjena je svima koji se u svom radu oslanjaju na Gmail. To mogu biti poslovni timovi, virtualni asistenti, freelanceri, ali i privatne osobe. Snaga Gmaila posebno dolazi do izražaja u kombinaciji s određenim aplikacijama iz Google ekosistema, kao što su Google Tasks, Calendar i Docs. Kad naučite koristiti te aplikacije na integralan način, uspjet ćete obaviti više posla s manje stresa uz veću učinkovitost i transparentnost poslovnih procesa.

Važnost strukture

Ima li naš digitalni sustav strukturu? Postojanje strukture omogućava nam brzu obradu mailova. Možete li pretpostaviti što se događa ako strukture nema? Naša ulazna pošta (Inbox) se puni, a zbog gomile mailova lako možemo ući u stanje kaosa. Usporedimo Inbox s poštanskim sandučićem. Što biste pomislili kad biste vidjeli pun poštanski sandučić iz kojega vire pisma? Vjerojatno biste pomislili da nitko ne stanuje na toj adresi. Ali zašto je onda naš Inbox pun? Na ovoj edukaciji dobit ćete odgovor na to pitanje i, što je mnogo važnije, saznat ćete kako se izgrađuje smislena struktura u Gmailu koja nam služi za organiziranje mailova.

Organiziranje zadataka

Koja veza postoji između Gmaila i zadataka? Premda mnogi koriste Gmail ili Google Calendar kao task manager (alat za organiziranje zadataka), postoji puno bolji način, a to je da u naš rad uključimo aplikaciju Google Tasks. Mnogi su samo čuli za nju. Neki je možda i koriste, ali da li u punoj mjeri? Premda je aplikacija Google Task vrlo jednostavna, njena moć krije se upravo u njenoj jednostavnosti. Na ovoj edukaciji saznat ćete kako možete koristiti Gmail i Tasks na integralan način. Oduševit ćete se!

Organiziranje informacija

Aplikacije Gmail i Tasks nisu namijenjene za organiziranje informacija. Tu nam u pomoć stiže još jedna aplikacija iz Googleove obitelji, a to je Google Docs. Ona je slična Wordu, ali ga u nekim značajkama nadmašuje. I ono što je najbitnije, Docs se može integrirati s Gmailom i s Tasks. Slutite li snagu te sjajne trojke? Ova edukacija ima nastavak PRO upravo zbog te sinergije. S tim aplikacijama možete raditi takoreći čuda – ako postanete PRO. Na primjer, možete dijeliti zadatke, voditi projekte i izgraditi čitav CRM sustav. Da, dobro ste pročitali.

Više detalja o edukaciji pogledajte ovdje

 

🎁 Posebne pogodnosti

Svi polaznici ove edukacije mogu se obratiti instruktoru u tjednu održavanja edukacije kako bi osobno dobili pomoć u savladavanju naučenog. Instruktor će organizirati online susrete s polaznicima pojedinačno ili grupno prema dogovoru.

Svi polaznici dobivaju godišnje članstvo u zajednici MojProfil ↗

O EDUKATORU

Žarko Srzić

Instruktor digitalnih tehnologija koji podučava široki spektar aplikacija za osobnu i poslovnu produktivnost kao što su aplikacije iz Microsoft i Google ekosistema, Trello, Obsidian i Notion.  Osim značajki aplikacija, kroz svoje edukacije provlači koncepte produktivnosti kao što je organizacija mailova, zadataka, informacija, projektni manadžment, Second Brain i systems driven businesses. Smatra da je učenje digitalnih alata danas nužno, ali ujedno i vrlo izazovno. Zato ističe važnost uloge koju danas imaju instruktori digitalnih tehnologija. Ima program mentoriranja novih instruktora digitalnih tehnologija.

Moto: Tehnologija u službi čovjeka

Vlasnik obrta Perfecting Systems ↗

Profili

logo

Copyright © 2022 - 2024 MM Agency, obrt za internetske portale | Sva prava pridržana.

MojProfil internet portal
Skip to content