Menu
Katarina Stanković- ŠKOLA SADRŽAJA
Katarina Stanković Moj Profil
Katarina Stanković- ŠKOLA SADRŽAJA

ŠKOLA SADRŽAJA

Škola sadržaja je mesto gde ćeš naučiti kako da prodaš ono u čemu si najbolja kroz sadržaj koji je jasan i konkretan te saznati šta i kako da stvaraš za one prave klijente.

Škola sadržaja je sveobuhvatan program u kojem je sve što treba da znaš o tome kako da kreiraš strategiju i sadržaj koji prodaju tvoj digitalni proizvod, uslugu i onlajn program uz mnogo manje vremena i energije nego što je to slučaj sada.

Ova Škola nudi i ono što je svim polaznicama posebno važno – podršku, smernice, feedback i sve informacije na jednom mestu.

Testirala sam ga prvo na sebi. Znam da ,,radi”.

MODUL 1 – CILJNA GRUPA, IDEALNI KLIJENT I PONUDA

Otkrivamo zašto je neophodno da imamo ciljnu grupu i kako da je odrediš. Definišemo idealnog klijenta. Ne, ne zanima nas koliko ima godina i koju boju voli, otkrivamo na kojoj je frekvenciji i na koji način prima k znanju sadržaj koji ti kreiraš.

Posle ovog modula znaćeš tačno KOME, KOJIM REČIMA I TONOM se obraćaš. A kada to znaš, tvoj sadržaj dolazi do pravih klijenata, zainteresovane publike kojoj je potrebno samo malo da postane srećni kupac.

 

MODUL 2 – PUT DO PRODAJE

Učiš koje su to faze kroz koje svaki kupac prolazi pre nego što kupi proizvod i kakav tačno sadržaj da kreiraš za svaku od njih kako bi prodavala.

Posle ovog modula znaćeš tačno šta od sadržaja plasiraš na svakom koraku, od momenta kada kupac sazna za tebe i počne da gradi svest o tvom brendu, preko faze u kojoj on stupa u akciju, konzumira besplatan sadržaj i na kraju postaje kupac.

Važno je da naučiš i kako da ga neguješ nakon prve kupovine, pa ćeš ovde saznati i sve o tome kako da to uradiš.

 

MODUL 3 – ORGANSKI MARKETING I BAZA SADRŽAJA

Gradiš temelj i pravimo TVOJ sistem za kreiranje vrednog, besplatnog sadržaja . Kroz moćne tehnike, naučićeš kako da kreiraš sadržaj, a da ne pregoriš. Napravićeš listu od 100 ideja za kreiranje vrhunskog sadržaja.

Saznaćeš sve o 4 metode promocije. Posle ovog modula imaćeš neograničen broj vrhunskih ideja, klijenti će ti sami dolaziti, a ti ćeš trošiti mnogo manje vremena na kreiranje samog sadržaja.

 

MODUL 4 – EVERGREEN SADRŽAJ

Pravimo plan i strukturu za onaj sadržaj koji ti dovodi nove klijente u svakom trenutku. Taj sadržaj se zove evergreen, uvek poželjan i aktuelan.

Posle ovog modula znaćeš kako da taj sadržaj kreiraš jednom, a da on uvek radi za tebe i donosi ti klijente i prihode i godinama kasnije.

 

MODUL 5 – STRATEGIJA I PLAN SADRŽAJA

Kreiramo ga za narednih 12 meseci. Sadržaj koji je u skladu sa tobom, tvojim željama i afinitetima.

Posle ovog modula više nećeš misliti kako je trava zelenija u tuđem dvorištu, kako bi možda neka strategija koju neko ima radila i za tebe, jer ćeš u narednih 12 meseci imati samo TVOJ plan, skrojen baš po tvojoj meri.

Kroz čekliste koje ćeš dobiti, moći ćeš uvek da proveriš da li nešto nedostaje u planu ili strategiji.

 

MODUL 6 – MARKETING I PRODAJNA STRATEGIJA

Učimo kako da kreiraš svoje alate za prodaju na zabavan način. Pravimo najpre marketing strategiju, jer želimo da ceo svet zna u čemu si najbolja, šta je ono što radiš.

Zatim pravimo tvoju prodajnu strategiju koja obuhvata i period pre lansiranja novog programa ili proizvoda, lansiranje i sve ono što dolazi posle toga.

Nakon ovog modula prodavaćeš sa lakoćom.

PITAŠ SE KAKO JE MOGUĆE DA JE OVAKO JEDNOSTAVNO?

Pre 5 godina bila sam na tvom mestu. Tragala sam i sama za novim mogućnostima, jer mi je na svakom programu koji sam pohađala nešto nedostajalo.

Ja sam Katarina Stanković, edukator i mentor za kreiranje sadržaja i prodaju i autorka ovog programa.

Nakon 2 godine rada sa preko 200 klijenata, 7 godina iskustva u oblasti marketinga sadržaja, kopirajtinga i edukacija, nastao je ovaj program. Spojila sam ljubav prema kreiranju sadržaja sa prenošenjem znanja i digitalnim marketingom.

Ovo nije samo program. Sve što vam predstavljam u Školi sadržaja ja živim svaki dan. Uvek razmišljam kako da ga unapredim, poboljšam, kako da svaki naredni ciklus bude još bolji.

Verujem da i ti možeš da pokreneš nešto svoje. Kroz ovaj program želim da ti dam dovoljno znanja i alata, ali i podrške da oslobodiš vreme za sebe i drage ljude i stvoriš život kakav želiš, tako što ćeš prodavati svoj digitalni proizvod sa lakoćom i osmehom.

Također upisom ovog programa dobivaš 60% popusta na godišnju članarinu na platformi Moj Profil  (27 EUR)

Cena je 297€

 

Napomena: Prijave za ovaj program se otvaraju u Martu 2023. 

Za sve ostale upite možete kontaktirati Katarinu na mail

katarina.j.stankovic@gmail.com

 

Profili

logo

Copyright © 2022 MM Agency, obrt za internetske portale | Sva prava pridržana.

MojProfil internet portal
Skip to content