Menu
POSTANITE EDUKATOR: od ideje do gotove online edukacije u 60 dana
Višnja Željeznjak MojProfil
POSTANITE EDUKATOR: od ideje do gotove online edukacije u 60 dana

Napravite svoju prvu uživo online edukaciju

Imate znanje u određenom području i želite ga pretvoriti u online proizvod?

Ovo je idealna prilika da naučite kako postati edukator i napravite svoju online edukaciju!

Pretvorite stručnost u prihode i kupce: osmislite svoju prvu grupnu online edukaciju, webinar ili kratki tečaj! Ovaj online program praktična je grupna radionica uživo na kojoj uz vodstvo stručnjakinje odrađujete sve faze procesa izrade online edukacije: strateško osmišljavanje, kreiranje lekcija i održavanje. Do kraja programa imat ćete gotovu vlastitu edukaciju! Idealno za stručnjake koji znaju znanje, ali ne znaju kako godine iskustva pretočiti u prvi edukacijski proizvod.

Ciljana publika:

  • Stručnjaci koji u sljedeća 3 mjeseca žele kreirati i ponuditi prvu online edukaciju, a nemaju iskustva u online educiranju
  • Mali poduzetnici i samozaposleni koji u svoju marketing strategiju žele ugraditi edukacije i sami naučiti podučavati
  • Marketingaši koji žele naučiti kreirati nadprosječno kvalitetne, 5* webinare i kraće tečajeve i tako se istaknuti od konkurencije

Sadržajne cjeline

Kroz ukupno 4 tjedna modula nalazit ćemo se online uživo. Samostalno ćete raditi na projektima koji vam pomažu sa samopouzdanjem izraditi vašu edukaciju.

Detalji edukacije:

Trajanje: 14 h

5 susreta uživo online u ukupnom trajanju od 14 sati + cca 12 sati vašeg samostalnog rada
Broj polaznika: do 10

Pristup: Otvorena edukacija

Svatko se može prijaviti za ovu edukaciju.

Edukacija za: POČETNIKE

Nisu potrebna predznanja o temi.

BONUS: 50% popusta na godišnju članarinu za MojProfil

Saznaj više o radionici:

 

Edukatori:

Višnja Željeznjak
Edukatorica i savjetnica za edukacijski marketing i B2B digitalni marketing

Višnja Željeznjak supokretačica je platforme za poslovne edukacije www.eduza.hr. Pomaže edukatorima da žive od svog znanja tako što im pruža savjetovanje, podršku, znanje i softversku platformu za izgradnju osobnog brenda, promociju i prodaju edukacija. Višnja ima 23+ godine prethodnog iskustva na području B2B digitalnog marketinga i 21+ godinu iskustva u poduzetništvu. Prvih 13 godina poslovanja u tvrtki Logit internet usluge d.o.o. koju je suosnovala, Višnja je provela na poslovima marketinga, prodaje i vođenja projekata razvoja web stranica po mjeri za klijente, kao i savjetovanja za digitalni marketing. Narednih 6 godina Višnja se okreće pružanju usluga savjetovanja za strateški B2B digitalni marketing i copywritinga za B2B web stranice. Sve to iskustvo dovelo je do toga da Višnja od 2020. do danas može svoju bogatu praksu fokusirati na razvoj Eduze te pomoći drugim stručnjacima i edukatorima unaprijediti njihove vlastite edukacijske biznise.

 

 

Profili

logo

Copyright © 2022 - 2024 MM Agency, obrt za internetske portale | Sva prava pridržana.

MojProfil internet portal
Skip to content