Menu
Tanja Horvat- PRETVORI SVOJE IDEJE U USPJEŠAN BIZNIS
Tanja Horvat- PRETVORI SVOJE IDEJE U USPJEŠAN BIZNIS

Pretvori svoje ideje u uspješan biznis

Od ideje do prepoznatljivog brenda!

Mentorski program PRETVORI SVOJE IDEJE U USPJEŠAN BIZNIS  je individualni program u kojem razrađujemo poslovne ideje, razvijamo tvoje potencijale i resurse te zajedno gradimo strategiju za tvoju uspješnu poslovnu priču i profitabilan biznis.

 

Kome je program namijenjen?

 1. Vlasnicima biznisa, poduzetnicama, influencerima koji žele unaprijediti svoj posao i svoje poslovanje podići na višu razinu, istaknuti se na tržištu, naučiti prodaju i pronaći uspješnu strategiju za sebe i svoj biznis.
 2. Svim ambicioznim pojedincima koji žele pokrenuti nešto svoje, te svoje ideje, snove i potencijale pretvoriti u uspješnu poduzetničku priču.
 3. Prodajnim predstavnicima, savjetnicima u direktnoj prodaji, MLM-u koji žele izgraditi svoj vlastiti prodajni tim, istaknuti se na tržištu, kontinuirano pronalaziti svoje idealne klijente te im uspješno i s lakoćom prodavati svoje proizvode ili usluge.

Program je podijeljen u 3 modula

I MODUL – Analiziramo i razrađujemo poslovne ideje te otkrivamo vaše osobne i poslovne mogućnosti i potencijale

II MODUL – Definiramo i osmišljavamo nove proizvode i usluge i stvaramo profile vaših idealnih klijenata

III MODUL – Stvaramo učinkovitu prodajnu/poslovnu strategiju kao temelj za vaše uspješno poslovanje

Kroz module gradimo prodajnu i poslovnu strategiju koja će ti omogućiti da se pozicioniraš kao prvi i najbolji izbor u umu tvojih potencijalnih klijenata te izgradiš svoju autentičnu poslovnu priču i uspješan biznis.

Što dobivaš sudjelovanjem u programu?

 • 12 individualnih sati gdje radimo na tvojim konkretnim primjerima i pronalazimo najbolju poslovnu/prodajnu strategiju za tebe, tvoj biznis ili prodajni tim
 • Podršku i alate da izgradiš čvrste temelje za svoj biznis ( bez obzira krećeš li ispočetka ili postojeće poslovanje želiš podići na višu razinu)
 • Izgradit ćeš poduzetnički mindset koji će te podržavati na putu prema uspjehu
 • Stvoriti učinkovitu poslovnu/prodajnu strategiju za sebe i svoje poslovanje
 • Svoje resurse i poslovne ideje pretvoriti u nove projekte, proizvode ili usluge i ponuditi ih na tržištu
 • Usavršiti prodajne, komunikacijske i poslovne vještine
 • Izgraditi efikasan prodajni sustav koji će ti kontinuirano donositi prihode
 • Istaknuti se, pozicionirati i postati prepoznatljiv na tržištu
 • Zavoljeti prodaju i ponosno pričati o svojim proizvodima/uslugama te ih s lakoćom prodavati svojim idealnim klijentima
 • Izgraditi uspješan i profitabilan prodajni tim

Programom PRETVORI SVOJE IDEJE U USPJEŠAN BIZNIS dobivaš mentorstvo, znanje i sve potrebne alate koji su ti potrebni da zaokružiš svoju poslovnu priču, pozicioniraš se na tržištu i izgradiš uspješan i profitabilan biznis.

Program je podijeljen u 3 modula/ 3 dana / po 4 individualna sata, dakle radi se o trodnevnom programu, u kojem svaki dan radimo na jednom modulu.

Bonus – podrška 30 dana nakon edukacije putem WhatsApp- a, gdje jednom tjedno odgovaram na sva tvoja pitanja.

Extra Bonus – besplatna godišnja članarina na portalu Moj Profil www.mojprofil.hr koja će ti omogućiti da se odmah pozicioniraš na tržištu i povežeš se svojim idealnim klijentima.

INFORMACIJE:

Ako želiš svoje želje i ideje pretvoriti u stvarnost, izgraditi uspješan i profitabilan biznis ili saznati više detalja o ovom jedinstvenom programu, kontaktiraj me na info@pro-aktivna.hr

Program se održava online, preko Zoom platforme.

Cijena: 790 €

O trenerici:

Moje ime je Tanja Horvat savjetnica sam za prodaju i prodajni coach.

Pomažem ti da izgradiš svoju autentičnu poslovnu priču, pozicioniraš se na tržištu, s lakoćom predstavljaš i prodaješ svoje proizvode i usluge te izgradiš uspješan i profitabilan biznis.

Odradila sam 800 edukacija i prodajnih treninga na kojima je sudjelovalo više od 500 poduzetnika, prodajnih djelatnika koji su pod mojim mentorstvom postizali 50-100% veće rezultate.

Profili

logo

Copyright © 2022 - 2024 MM Agency, obrt za internetske portale | Sva prava pridržana.

MojProfil internet portal
Skip to content