Menu
SOCIAL MEDIA MOMENTUM
Social Media Momentum
SOCIAL MEDIA MOMENTUM

Sve što treba da znaš o marketingu na mrežama u 2024.

Šta te očekuje u kursu?

Social Media Momentum sastoji se od 20 unapred snimljenih lekcija na teme definisanja ciljne grupe, prodajnog levka, marketing strategije, kreiranja sadržaja, tona komunikacije… i svemu onome o čemu često slušaš, znaš da ti je potrebno, a nikada nisi u potpunosti savladala. Ili ti se bar tako čini jer nisi zadovoljna prodajom.

Ovaj kurs je produkt rada sa preko 350 klijenata koji mahom nisu završili ekonomsku školu i fakultet za menadžment, a uspešno vode svoje male i velike biznise.

Bez upotrebe ijednog stručnog izraza predstaviću ti apsolutno sve što se nalazi u pozadini razvoja jednog ozbiljnog predstavljanja na mrežama i dati konkretne korake koji će ti pomoći da to implementiraš već ovog meseca i u sledeći mesec uđeš spremnija nego ikad.

 

Za koga je kurs?

Kurs za neekonomiste i zauzete žene koje pored dece, posla i taksiranja još vode i društvene mreže. Za sve koji žele postati influenseri ili već jesu influenseri ali žele više pratitelja i veću zaradu.

 

Da povećaš prodaju, a smanjiš vreme potrošeno na društvene mreže omogućava ti:

✅ 20 tematskih lekcija koje sam osmislila na osnovu iskustva u radu sa preko 350 klijenata

✅ nekoliko bonus lekcija gostujućih predavača koje dopunjuju informacije iz kursa

✅ Zoom live događaj svakog drugog meseca za pitanja, odgovore i umrežavanje sa polaznicama

✅ 20 lekcija + bonusi

✅ prilika da osvojiš dvomesečno mentorstvo sa mnom nakon programa

✅ pristup materijalima godinu dana

 

DODATNI BONUS:

✅ godišnja članarina za MojProfil platformu – regionalna baza pružatelja usluga (za influensere, promotore, studente, grafičke dizajnere, edukatore, fotografe, hostese, virtuelne asistente, trenere…)

PRIJAVI SE NA KURS

 

Zašto da učiš od mene

Milica Obrenović PR

Poslovno i marketing savetovanje Bee Visible

Već 3 godine kreiram jednostavne, a efektne strategije objava koje klijenti samostalno prate. Radim sa preduzetnicima koji vode po 2, 3 biznisa, i uprkos obavezama uspevaju da isprate kalendar jer im on održava promet.

U 2022. klijent je ostvario priliv od 20.000e samo putem društvenih mreža bez plaćanja oglasa, a u 2023. taj iznos zarađuje mesečno uz unapređen sistem koji sam kreirala.

 

Pridruži nam se i ti!

 

Profili

logo

Copyright © 2022 - 2024 MM Agency, obrt za internetske portale | Sva prava pridržana.

MojProfil internet portal
Skip to content