Menu
IZGRADITE SVOJ LIČNI BRAND UZ POMOĆ AI
Brand me hub2
IZGRADITE SVOJ LIČNI BRAND UZ POMOĆ AI

Pridružite nam se na našem besplatnom webinaru i naučite kako da unaprijedite svoj osobni brand uz pomoć umjetne inteligencije.

MojProfil u suradnji sa Brand Me Hub, koji čine Ljiljana Milanović i Neda Želeva, poziva vas da se besplatno prijavite i iskoristite ove mogućnosti.

 

Petak, 31.5.2024. u 19h na Zoom-u
Tema: Pisanje scenarija za Reels i povećanje utjecaja

 

Na ovom webinaru, saznat ćete kako da kreirate efektne scenarije za Instagram Reels i, koristeći ih, značajno povećate svoj online utjecaj. Detalji za prijavu i sam program dostupni su ovdje.

 

Što dobivate kao prijavljeni sudionik?

 

Ekskluzivne snimke: Svi prijavljeni dobit će na poklon snimke prethodna dva webinara koji će im biti dostupni za gledanje 48h. Ovo je sjajna prilika da se uvjerite u vrijednost programa prije nego što prisustvujete uživo.

Kada pogledate prvi vebinar, naučit ćete kako pomoću ChatGPT-a kreirati jedinstvene i relevantne ideje za postove na društvenim mrežama koje će vas izdvojiti od konkurencije, kako da generirate sadržaj koji istovremeno privlači pažnju i komunicira vašu autentičnost.

Drugi vebinar vas uči kako pomoću ChatGPT-a analizirati tržište, pronaći pravu ciljnu publiku i kreirati poruke koje privlače i angažiraju kupce, usmjeravajući vašu energiju na prave klijente koji cijene vašu ponudu.

 

Praktične demonstracije: Prisustvujte uživo i pogledajte kako Ljiljana i Neda korak po korak pokazuju mogućnost alata na konkretnim primjerima iz stvarnog života koji će vam pomoći da odmah primijenite naučeno.

 

Interaktivni QsA: Iskoristite priliku da postavite svoja pitanja uživo i dobijete

personalizirane odgovore od Ljiljane i Nede. Sudjelujte u diskusijama i riješite sve nedoumice koje imate u vezi sa temom webinara. Ovo je vaša šansa da dobijete

konkretne savjete i smjernice koji će vam pomoći da unaprijedite svoj brand.

 

Ne propustite priliku da unaprijedite svoj osobni brand i postanete lider u svom polju!

Prijavite se sada

 

Vidimo se na Zoom-u 31.5. u 19h!

 

Vaš MojProfil team

Profili

logo

Copyright © 2022 - 2024 MM Agency, obrt za internetske portale | Sva prava pridržana.

MojProfil internet portal
Skip to content