Menu
IZRADA WEB STRANICA
IZRADA WEB STRANICA
IZRADA WEB STRANICA

POTREBNA VAM JE WEB STRANICA?

Većini poduzetnika potrebna je web stranica koja jasno prikazuje njihov rad i uvjete suradnje te reference. To je sve što Vaše klijente zanima. Da, mogućnosti u izradi stranice su danas nevjerojatne, no pitajte se treba li vam zaista sve ono što će vam neki dizajneri ubaciti u cijenu.

Kao UX dizajner izradi weba pristupam sa stajališta Vašeg korisnika koji želi brzo i jasno dobiti informaciju što i kako radite. Obično su mu važne reference, a ovisno o branši i galerija Vaših radova.

Stranice koje izrađujem brze su i lagane, jasne i jednostavne, responzivne (prilagođavaju se veličina ekrana) i sigurne. Obično sadrže kontakt formu, a ukoliko koristite i newsletter platformu poput Mailerlite-a, moguće je povezati je s Vašim webom. Povezat ćemo i Vaše društvene mreže, a nudim Vam i vrlo povoljno održavanje weba i naknadno dodavanje sadržaja pa ne morate više o ničemu brinuti.

Za izradu weba sa do 5 podstranica trebat ćete izdvojiti od 350 EUR što je iznimno povoljna cijena. Ako vam je potrebna pomoć oko teksta, slika i ostalog, svakako vam mogu pomoći oko toga po dogovoru.

Nikad ne radim dva weba u isto vrijeme. Kad se bacim na posao, usredotočena sam samo na Vaš posao, istražujem Vašu konkurenciju i predlažem opcije koje bi mogle unaprijediti Vaše poslovanje. Zato, ukoliko mi pripremite sadržaj na vrijeme, nećete na stranicu čekati mjesecima jer bi i moj posao propao da tako radim.

BONUS za sve klijente je i godišnja članarina na MOJPROFIL platformi gdje također možete oglasiti svoju uslugu.

Javite mi se na info@zinteam.hr ili na 098582265

Profili

logo

Copyright © 2022 - 2024 MM Agency, obrt za internetske portale | Sva prava pridržana.

MojProfil internet portal
Skip to content