Menu
Miss Business PGŽ
Miss Business
Miss Business PGŽ

MISS BUSINESS PGŽ
Iva Vavan, vlasnica Vanavi experience tvrtke za organizaciju događanja organizira Izbor za Miss business PGŽ koji će se održati 16.9.2023. na Crekvini na Kastvu.
Ovaj događaj nije zamišljen kao uštogljeno događanje gdje se promoviraju mjere 90 – 60 – 90 već promocija poslovne žene i elegancije koja leži u njoj. Nema dobne granice i poželjno je da su žene poduzetnice  35+ (nema predstavljanja kupaćih kostima), nosite jesensku kolekciju, lokalnih dizajnera za poslovnu ženu.
Postoji mogućnost i reklamiranja vaših tvrtki na promotivnom materijalu događanja kao što su plakati, letci, pozivnice i programi ali i putem reklamnog tv spot-a ili kratkog videa (max 15sek) koji će biti prikazan pored ostalih sponzora na ekranima za vrijeme održavanja eventa.
Ovo događanje će biti i vrlo dobro medijski popraćeno, a radi se o ne komercijalnom eventu na kojem će uzvanici moći prisustvovati isključivo putem pozivnica.
Izbor za Miss business PGŽ 2023. je prvo takvo događanje i veselimo se svima koji će biti dio ove priče.
Možete sudjelovati kao pokrovitelj ove manifestacije.
Za poduzetnike i tvrtke postoji mogućnost i dodatnog reklamiranja Vaše tvrtke na promotivnom materijalu događanja kao što su plakati, letci, pozivnice i programi ali i putem reklamnog tv spot-a ili kratkog videa koji se vrti pored ostalih sponzora na ekranima za vrijeme održavanja eventa. Na Vaš upit šaljemo vam sponzorske pakete.
Za sve informacije i prijave stojim na raspolaganju putem maila na: info@vanavi-ri.com
Veselim se vašem odazivu.

Profili

logo

Copyright © 2022 - 2024 MM Agency, obrt za internetske portale | Sva prava pridržana.

MojProfil internet portal
Skip to content