Menu
Profilna slika

Nika Paus

Volim fotografirati ono što trenutno živim. Žena u meni uživa u Intuitivnoj Senzualnoj Fotografiji i transformaciji koja se događa kada shvatiš koliko si lijepa, ženstvena i senzualna. Intuitivnoj? Da :). Majka u meni voli emotivnu obiteljsku fotografiju, a Fotografkinja obožava poslovna "snimanja" za posao koji voliš i koji je tvoja strast.

Zanimanje

Fotografkinja trenutka, emocije.


Djelatnosti: Fotografija spontanih i iskrenih trenutaka. Intuitivna Senzualna Fotografija, Fotografija za Poslovne Potrebe, Obiteljska Fotografija.

Kategorije profila

Ja sam fotografkinja trenutka, emocije.
Volim fotografirati ono što trenutno živim. Majka u meni voli obiteljsku fotografiju i tople emotivne trenutke a Fotografkinja obožava “snimanja” za posao koji voliš i koji je tvoja strast.

Žena u meni uživa u Intuitivnoj Senzualnoj Fotografiji i transformaciji koja se događa kada shvatiš koliko si lijepa, ženstvena i senzualna. Intuitivnu? Da 🙂 Jer se povežeš sa sobom dok ti dajem prostor da budeš to što jesi, bez osuđivanja, s potpunim razumijevanjem. Jer se opustiš, dozvoliš si biti senzualna i dozvoliš si trenutke samo za sebe. I onda budeš spontana i radiš ono što u trenutku osjetiš. Intuitivno. Plešeš, miluješ se perom, umotaš se u najfiniju plahtu. Ili samo zatvoriš oči i dišeš. A ja “uhvatim” tvoje senzualne trenutke i zajedno stvorimo prekrasne senzualne fotografije tebi za uspomenu.

Lokacija

Medulin

E-mail

kreativanaoko@gmail.com

Kontakt

+385 95 9142961

Korisnik trenutno nema objavljenih članaka. :)

Pretplatite se na naš newsletter

logo

Copyright © 2022 - 2023 MM Agency, obrt za internetske portale | Sva prava pridržana.

MojProfil internet portal
Skip to content