Menu
Profilna slika

Nika Paus

Ja sam fotografkinja trenutka. Uživam u Intuitivnoj Senzualnoj Fotografiji i transformaciji koja se događa kada shvatiš koliko si lijepa, ženstvena i senzualna. Ispunjavaju me snimanja za posao koji je tvoja strast, dakle "brand" fotografija, posebno ako si plesač/ica, instruktor/ica yoge ili bilo koje holističke ili rekreativne discipline. Eventi su također moja strast, mali intimni sa tvojim najdražim ljudima i iskrenim emocijama ili veliki spektakularan koncert koji pršti energijom.

Zanimanje

Fotografkinja trenutka.


Djelatnosti: Intuitivna Senzualna Fotografija, Fotografija za Poslovne Potrebe, Eventi.

Kategorije profila

Ja sam fotografkinja trenutka.

Uživam u Intuitivnoj Senzualnoj Fotografiji i transformaciji koja se događa kada shvatiš koliko si lijepa, ženstvena i senzualna. Intuitivnoj? Jer se povežeš sa sobom dok ti dajem prostor da budeš to što jesi, bez osuđivanja, s potpunim razumijevanjem. Jer se opustiš, dozvoliš si biti senzualna i dozvoliš si trenutke samo za sebe. Plešeš, miluješ se perom, umotaš se u najfiniju plahtu. Ili samo zatvoriš oči i dišeš. A ja “uhvatim” tvoje senzualne trenutke i zajedno stvorimo prekrasne senzualne fotografije tebi za uspomenu.

Ispunjavaju me snimanja za posao koji je tvoja strast, dakle “brand” fotografija, posebno ako si plesač/ica, instruktor/ica yoge ili bilo koje holističke ili rekreativne discipline.

Eventi su također moja strast, mali intimni sa iskrenim emocijama ili veliki spektakularan koncert koji pršti energijom – tu sam da zamrznem trenutke u vremenu.
 

Lokacija

Medulin

E-mail

kreativanaoko@gmail.com

Kontakt

+385 95 9142961

Korisnik trenutno nema objavljenih članaka. :)

Pretplatite se na naš newsletter

logo

Copyright © 2022 - 2024 MM Agency, obrt za internetske portale | Sva prava pridržana.

MojProfil internet portal
Skip to content