Menu
Postavke kolačića

1. Uvod

Naša web stranica https://mojprofil.hr (u daljnjem tekstu: "web stranica") koristi kolačiće i druge srodne tehnologije (radi praktičnosti sve tehnologije nazivaju se "kolačići").

Kolačiće postavljaju i treće strane sa kojima surađujemo. U nastavku vas obavještavamo o upotrebi kolačića na našoj web stranici.

2. Što su kolačići?

Kolačić je mala jednostavna datoteka koja se šalje zajedno s ove web stranice i sprema pomoću preglednika na tvrdi disk vašeg računala ili drugog uređaja. Tako pohranjeni podaci mogu se vratiti na naše poslužitelje ili na poslužitelje relevantnih trećih strana tijekom naknadnog posjeta.

3. Što su skripte?

Skripta je dio programskog koda koji se koristi za pravilno i interaktivno funkcioniranje naše web stranice. Ovaj se kôd izvršava na našem poslužitelju ili na vašem uređaju.

4. Kolačići

4.1 Tehnički ili funkcionalni kolačići

Neki kolačići osiguravaju da određeni dijelovi web stranice ispravno funkcioniraju i da vaše korisničke postavke ostanu poznate.

Postavljanjem funkcionalnih kolačića olakšavamo vam posjet našoj web stranici. Na taj način ne morate više puta unositi iste informacije prilikom posjeta našoj web stranici. Možemo staviti ove kolačiće bez vašeg pristanka.

4.2 Kolačići za marketing/praćenje

Kolačići za marketing/praćenje su kolačići ili bilo koji drugi oblik lokalne pohrane koji se koriste za stvaranje korisničkih profila za prikazivanje oglašavanja ili za praćenje korisnika na ovom web mjestu ili na nekoliko web mjesta u slične marketinške svrhe.

4.3 Social media gumbi

Na našoj web stranici uključili smo gumbe za Facebook, Twitter i LinkedIn za promociju web stranica (npr. "Sviđa mi se") ili dijeljenje (npr. "Tweet") na društvenim mrežama poput Facebook, Twitter i LinkedIn.

Ovi gumbi rade pomoću dijelova koda koji dolaze od samih Facebook, Twitter i LinkedIn platformi. Ovaj kôd postavlja kolačiće. Ovi gumbi na društvenim mrežama također mogu pohraniti i obraditi određene podatke, tako da vam se može prikazati personalizirani oglas.

 

Molimo pročitajte izjavu o privatnosti ovih društvenih mreža (koja se može redovito mijenjati) kako biste pročitali što rade s vašim (osobnim) podacima koje obrađuju pomoću ovih kolačića. Podaci koji se preuzimaju anonimni su što je više moguće.

5. Postavljeni kolačići

 • Google reCAPTCHA - Funkcionalni, Marketing/Praćenje

 • Facebook - Marketing/Praćenje, Funkcionalni

 • Twitter - Funkcionalni, Marketing/Praćenje

 • LinkedIn - Marketing/Praćenje, Funkcionalni

6. Pristanak

Prilikom prvog posjeta našoj web stranici prikazat ćemo vam skočni prozor s objašnjenjem o kolačićima.

Čim kliknete na "Spremi preference", vi pristajete na korištenje naših kategorija kolačića i dodataka koje ste odabrali u skočnom prozoru, kao što je opisano u ovoj politici kolačića. Vi možete onemogućiti korištenje kolačića putem preglednika, ali imajte na umu da naša web stranica možda više neće funkcionirati ispravno.

7. Vaša prava u pogledu osobnih podataka

Imate sljedeća prava u pogledu svojih osobnih podataka:

 • Pravo na korištenje osobnih podataka:
  • Imate pravo znati zašto su vaši osobni podaci potrebni, što će se s njima dogoditi i koliko dugo će se čuvati.
 • Pravo pristupa:
  • Imate pravo pristupa svojim osobnim podacima koji su nam poznati.
 • Pravo na ispravak:
  • imate pravo dopuniti, ispraviti, izbrisati ili blokirati svoje osobne podatke kad god želite.
 • Ako nam date pristanak za obradu svojih podataka, imate pravo opozvati tu privolu i izbrisati svoje osobne podatke.
 • Pravo na prigovor:
  • možete prigovoriti obradi svojih podataka. U skladu smo s tim, osim ako ne postoje opravdani razlozi za obradu.

 

Da biste iskoristili ta prava, obratite nam se. Pogledajte podatke za kontakt na dnu politike kolačića. Ako imate pritužbu o tome kako postupamo s vašim podacima, željeli bismo to čuti od vas, ali imate pravo podnijeti pritužbu i nadzornom tijelu.

8. Omogućavanje/onemogućavanje i brisanje kolačića

Svoj internetski preglednik možete koristiti za automatsko ili ručno brisanje kolačića. Također možete odrediti da se određeni kolačići ne smiju postavljati. Druga je mogućnost promijeniti postavke internetskog preglednika tako da primate poruku svaki put kad se stavi kolačić. Dodatne informacije o ovim opcijama potražite u uputama u odjeljku za pomoć vašeg preglednika.

 

Imajte na umu da nažalost naša web stranica možda neće ispravno funkcionirati ako su svi kolačići onemogućeni. Ako izbrišete kolačiće u pregledniku, oni će se ponovno postaviti nakon vašeg pristanka kada ponovno posjetite naše web stranice.

9. Kontakt detalji

Za pitanja i/ili komentare o našoj politici kolačića i ovoj izjavi obratite nam se pomoću sljedećih kontaktnih pojedinosti:

 • MM Agency, obrt za internetske portale
 • Email: info@mojprofil.hr
logo

Copyright © 2022 - 2024 MM Agency, obrt za internetske portale | Sva prava pridržana.

MojProfil internet portal
Skip to content