Menu
Vaučer za digitalni marketing – ne propustite drugi krug prijava za dodjelu bespovratnih sredstava
Vaučer za digitalni marketing – ne propustite drugi krug prijava za dodjelu bespovratnih sredstava

Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja objavilo je drugi Poziv na dostavu projektnih prijedloga Vaučeri za digitalizaciju s ciljem povećanja razine digitalne zrelosti poduzeća. Prijave su u tijeku i traju do 30.11.2023. Bespovratni vaučeri za digitalizaciju namijenjeni su poduzetnicima s ciljem povećanja digitalne osviještenosti i konkurentnosti. Sredstva se osiguravaju kroz Nacionalni plan za oporavak i otpornost.

Poziv obuhvaća pet vrsta vaučera, a ja ću se u ovom članku baviti isključivo Vaučerom za digitalni marketing.

Ukoliko želite biti u korak s digitalnim vještinama i transformirati svoje poslovanje sukladno najnovijim digitalnim trendovima, iskoristite priliku i prijavite projektni prijedlog za dodjelu vaučera za digitalni marketing.

Maksimalni iznos bespovratnih sredstava: 9.990,00 €

Sufinanciranje: 60%

Prihvatljive aktivnosti koje je moguće financirati vaučerom za digitalni marketing: izrada internetskih stranica, landing stranica, web aplikacija ili internet trgovine te upravljanje društvenim mrežama.

Poziv se odnosi na mikro, male i srednje poduzetnike s najmanje 1 zaposlenom osobom kad govorimo o vaučeru za digitalni marketing.
Prilikom korištenja vaučera možete surađivati samo s pravnim i fizičkim osobama koje su upisane u Katalog pružatelja usluga.

Marketing PRO uvršten je u katalog pružatelja usluga iz područja digitalnog marketinga pod brojem 302. Naša marketinška agencija pruža usluge koje se odnose na izradu internetskih stranica, izradu landing stranica, e-trgovina i upravljanje društvenim mrežama.

Iskoristite ovu priliku za digitalnu transformaciju vaše tvrtke i ostvarite prednosti na tržištu, a ja ću vam pomoći u postupku prijave projektnih prijedloga i pružiti sve informacije vezane za vaučere.

Profili

logo

Copyright © 2022 - 2024 MM Agency, obrt za internetske portale | Sva prava pridržana.

MojProfil internet portal
Skip to content