Menu
PREDSTAVLJANJE MOJPROFIL U POREČU
MojProfil Poreč
PREDSTAVLJANJE MOJPROFIL U POREČU

PROMOCIJA MOJPROFIL I NAŠIH ČLANOVA UŽIVO

 

➡️ Jučer smo predstavili Moj Profil platformu i članove u sklopu manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču i podijelili daljnje planove za razvoj platforme.

Prisutnima smo pokazali i tko su freelanceri, na koji način pružaju usluge te kako im mogu pomoći u poslovanju kroz predstavljanja naših članica koje nude usluge iz raznih područja.

✨ Hvala svima prisutnima na interesu, i gradu Poreču koji nas je ugostio na ovoj manifestaciji promicanja poduzetništva.

Posebno se zahvaljujemo pročelnici Moreni Mičetić na pozivu i ovako sjajnoj inicijativi za promicanje poduzetništva i povećanju vidljivosti freelancera i malih poduzetnika.

Hvala našim dragim članicama na dolasku i predstavljanju, svaka pojedinačno je bila fenomenalna sa svojom jedinstvenom energijom, a kao grupa smo bili TOP!

Martina Žgomba je imala sjajnu prezentaciju o tome tko su virtualni asistenti, kako vam oni mogu pomoći i na koji način oni rade te koje su sve mogućnosti ukoliko se želite odlučiti postati virtualni asistent.

Hvala Jeleni Hotko koja je osmislila našu prezentaciju u Canvi i pretočila našu viziju u predivan dizajn!

Presretni smo koliki interes smo izazvali te pohvala na odličnoj atmosferi i pitanjima iz publike.

Ovo je tema koja će definitivno pobuditi još više interesa u budućnosti, a mi smo tu da pomičemo granice mogućeg za svakog pojedinca i novog načina zapošljavanja.

MOJPROFIL- HERE WE GO!!

 

Profili

logo

Copyright © 2022 - 2023 MM Agency, obrt za internetske portale | Sva prava pridržana.

MojProfil internet portal
Skip to content