Menu
AFTER BIZ – POU VARAŽDIN
MOJPROFIL AFTER BIZ
AFTER BIZ – POU VARAŽDIN

Predstavljanje platforme MojProfil u Varaždinu na After Biz eventu

S ponosom vas izvještavamo o uspješnom predstavljanju platforme MojProfil na After Biz eventu umrežavanja i predstavljanja nove Akademije za poduzetnike, održanom u Klubu 7 Hotela Turist u Varaždinu.

Na ovom značajnom događaju, ravnateljica Lana Vukalović zajedno s predavačicom Sanjom Varlaj predstavila je Akademiju za poduzetništvo 7.0, posebno dizajniranu za industriju ljepote. Ova inovativna akademija nudi priliku profesionalcima u industriji ljepote da unaprijede svoje vještine, steknu nova znanja i osnaže svoje poslovanje.

Jedna od ključnih točaka večeri bila je prezentacija naše platforme MojProfil, koju je održala osnivačica Milena Marot. Milena je prisutnima detaljno predstavila sve mogućnosti koje MojProfil nudi, posebno ističući kako se polaznici akademije mogu registrirati u kategoriji LJEPOTA I ZDRAVLJE te promovirati svoje usluge na platformi.

Što MojProfil nudi?

MojProfil je inovativna platforma koja omogućuje profesionalcima iz različitih branši, uključujući industriju ljepote i zdravlja, da:

  • Kreiraju profesionalne profile i predstave svoje usluge
  • Povežu se s potencijalnim klijentima i poslovnim partnerima
  • Promoviraju svoje usluge i povećaju vidljivost na tržištu
  • Pristupe ekskluzivnim edukativnim materijalima i resursima

Pozivamo vas da kreirate svoj profil!

Pozivamo sve profesionalce iz industrije ljepote i zdravlja da kreiraju svoj profil na MojProfil. Registracija je jednostavna, a prednosti su brojne. Postanite dio naše rastuće zajednice i unaprijedite svoje poslovanje uz podršku MojProfil platforme.

Kreirajte svoj profil

Zahvaljujemo svim sudionicima na dolasku i aktivnom sudjelovanju. Radujemo se budućim suradnjama i uspjesima koje ćemo zajednički ostvariti.

Srdačno,
MojProfil Tim

Profili

logo

Copyright © 2022 - 2024 MM Agency, obrt za internetske portale | Sva prava pridržana.

MojProfil internet portal
Skip to content