Menu
Ana Vorkapić Photography
Ana Vorkapić Photography

Odradili smo photoshooting sa Anom Vorkapić u njezinom studiju u Stubičkim Toplicama.

Model je bila Milena Marot, vlasnica Moj Profil platforme koja se izvrsno snašla u toj ulozi. Ana i njezin suprug vlasnici su firme koja se bavi grafičkim dizajnom te je taj dio preuzeo suprug dok je Ana svoju strast za fotografijom pretočila u biznis. Sada je ponosna vlasnica fotografskog studija u sklopu nove obiteljske kuće u Stubičkim Toplicama gdje su se nedavno preselili iz Zagreba zajedno sa svojom obitelji.

Ana se fokusirala na poslovne žene i izradu biznis portreta te se tu želi nadalje usavršavati i brusiti svoj zanat. Studio je jako ugodan i topao, a Ana se uvijek potrudi da se svaki model kojega fotka opusti kako bi svi bili zadovoljni rezultatom. Neke od njezinih radova možete vidjeti u galeriji fotografija.

Kakve će tek predivne priče ispričati sa svojim umjetničkim okom i fotoaparatom to ćemo vidjeti u budućnosti i ne sumnjamo da će brojne poduzetnice potražiti njezine usluge fotografiranja kako bi imale najbolje biznis fotke kojima će se ponositi.

 

Anu možete pronaći na stranicama Moj Profil u kategoriji FOTOGRAFI te joj se slobodno javite za suradnju i pošaljite upit.

Fotkati se možete u njezinom studiju ili na lokaciji koju dogovorite.

 

Profili

logo

Copyright © 2022 - 2024 MM Agency, obrt za internetske portale | Sva prava pridržana.

MojProfil internet portal
Skip to content