Menu
CRO LinkedIn meetup Zagreb
CRO LinkedIn meetup Zagreb

U Zagrebu je na Zagrebačkom velesajmu 9.4.2022. održan 13. #CROLinkedInMeetUP u organizaciji Lee Kosović, Martine Raškaj i Marina Mrše koji je okupio 100-njak osoba sa LinkedIn zajednice u Hrvatskoj.

Panelisti su bili Barbara Slade Jagodić, čovik za SEO optimizaciju ( kako se sama nazvala na svom Ln profilu)  Ivica Skočić, marketing and sales executive at Coca Cola i Jelena Jelušić, senior employer brand manager, a moderatorica Ana Butara, product marketing manager. Sudionici su mogli čuti ponešto o “toksičnoj pozitivnosti” na ovoj društvenoj mreži, o tome kako se najbolje prezentirati te o employer brandingu koji je dobio na popularnosti u zadnje vrijeme. Bitno je zapamtiti da ima puno izbora i mogućnosti kada se radi o zapošljavanju kod poslodavca kao i kada krećemo u poduzetničke vode te je presudno ostati svoj i graditi svoj osobni brend.

Dino Benedetti je u kratkom i šaljivom predavanju otkrio kako bolje i brže pamtiti imena prilikom upoznavanja sa drugom osobom koje će nam zasigurno koristiti u budućnosti! Jedan od savjeta je da se ne smijemo fokusirati samo na sebe i svoje ime kod predstavljanja nego pokušati izgovoriti ime dotične osobe par puta kroz razgovor te će nam na taj način “ući u uho”.

Ovoga puta LinkedIn MeetUP nam je donio nova poznanstva, networking, mogućnost da spojimo lice i profil na ekranu, nova saznanja i tips ‘n tricks, povećanje vidljivosti svoga brenda te dogovaranje poslovnih suradnji.

 

Vidimo se svakako i drugi put na nekoj novoj lokaciji i veselimo se upoznavanju nekih novih profila!

Profili

logo

Copyright © 2022 - 2024 MM Agency, obrt za internetske portale | Sva prava pridržana.

MojProfil internet portal
Skip to content