Menu
Dance ‘n Confidence retreat
Daria Udossi-Oslobođena- Moj Profil
Dance ‘n Confidence retreat

Sudjelovali smo u projektu Darie Udossi Dance ‘n Confidence retreat u Istri koji se održao prošlog vikenda na predivnoj lokaciji uz more.
Ovo je prvi po redu projekt koji spaja metode osobnog razvoja i plesa koji je Daria odlučila organizirati u prirodi u krugu žena koje vole ples i rad na sebi.
“Cilj mi je bio umrežavanje žena na istom putu, osobna transformacija i jedno novo iskustvo koje ti dopušta da se oslobodiš i slobodno izraziš unutar sigurnog kruga žena.” – kaže Daria, mentor, coach i osnivačica projekta Dance ‘n Confidence u Puli, a također je možete pronaći na našim stranicama u kategoriji Edukacije, Osobni treneri i Terapeuti gdje možete vidjeti njezinu ponudu i usluge.
Retreat je bio iscjeljujuć i kako kažu same sudionice, nešto što im je baš trebalo da se opuste, prepuste, dođu do nekih novih spoznaja u svom osobnom razvoju, a kroz pokret su se povezale sa sobom i otkrile jedan novi sloj samopouzdanja.
Evo što kažu neke od sudionica retreata:
Bilo mi je predivno, hvala ti na iskustvu, ovako nešto nema nigdje kod nas. Grupni coaching gdje sam došla do novih ideja za sebe, transformacija uvjerenja o samopoštovanju, pokret gdje sam se napokon oslobodila, prepustila, opet upoznala dijete u sebi, igrala se, a onda ples i senzualnost, davno zaboravljena ljubav prema sebi kroz ples, predivna koreografija, moćna energija. Nekako, sve spojeno u jedno, transformacija um, duh, tijelo.
Osnaživanje žena kroz ples uz metode osobnog razvoja je nešto što je meni toliko prirodno i koncept koji u osobnom životu ne odvajam. Coaching i ples je za mene jedno, ne ide jedno bez drugoga i zato sam jako sretna i počašćena što su žene to prepoznale, imala sam osjećaj da je Istra spremna za ovo i nisam se prevarila.- kaže Daria.
Dariu možete zapratiti na društvenim mrežama i saznati sve o nadolazećim projektima kao i kako se priključiti ovoj divnoj zajednici podržavajućih žena..
FB Daria Udossi i Dance ‘n Confidence by Daria Udossi
IG @dancenconfidence

Profili

logo

Copyright © 2022 - 2024 MM Agency, obrt za internetske portale | Sva prava pridržana.

MojProfil internet portal
Skip to content