Menu
Dizajnerske torbice CHIC IB BAGS
Dizajnerske torbice CHIC IB BAGS

Oduševile su nas torbice naše domaće dizajnerice Ivane Bičanić iz Zadra koje podržavaju modernu ženu i ističu njezinu posebnost a njezin brand se zove Chic IB Bags.

Slike pogledajte u galeriji fotografija.

Ivana sama dizajnira i izrađuje ove predivne torbice, a nešto više detalja o dizajnerici u nastavku.

Tko je Ivana Bičanić?

Rođena sam 1981. godine u Zadru, gdje sam završila ekonomsku školu. Život me je vodio raznim meridijanima, donoseći mi brojne uspone i padove, sreće i tuge. Nakon godina života i rada u inozemstvu, s obitelji sam se vratila u Zadar, gdje se napokon odlučujem posvetiti svojoj ljubavi iz tinejdžerskih dana: izradi ženskih torbica. Izučila sam zanat kod svoga rođaka, poznatog zagrebačkog Dalmatinca, torbara Barba Ante, te se 2016. godine s velikom podrškom svoje obitelji upustila u poslovnu avanturu zvanu Chic IB Bags.

 

Tko izrađuje torbe?

Sve moje torbe su ručni rad. Od ideje do realizacije, sve radim sama, i uživam u svakom detalju tog procesa. Torbice koje s puno ljubavi dizajniram i izrađujem su moje skulpture i one utjelovljuju svu moju maštu i kreativnost. Vrijeme koje provedem u radionici za mene je odmor.

 

Od kakvog materijala su torbe?

Chic IB torbice izrađujem od nautičke eko kože. To je materijal vrhunske kvalitete, koji nije isto što i sveprisutni skaj. Nautička eko koža napravljena je na bazi vode a ne plastike, a za mene je izrađuju u maloj talijanskoj tvornici s eko certifikatom. Glatka je na dodir poput prave kože, izdržljiva je i čvrsta, te otporna na suce i vodu. Kao što joj i ime kaže, koristi se u proizvodnji jahti.
Ovaj izbor materijala odraz je mog dubokog uvjerenja da su eko proizvodi budućnost.

Čuvajmo svoj planet i jedni druge! Budimo moderne, ali pritom i ekološki osviještene.

 

Kakve su torbe Chic IB?

Kao što možete vidjeti, najčešće pršte od boja i uzoraka, a dolaze u nekoliko osnovnih modela. Inspiracija za njihov dizajn nekad su mi zvijezde na nebu, more, nekad kapljice vode, a nekad tijek vremena. Zato je svaka od njih drugačija.

 

Za koga su Chic IB torbe?

Naše torbe vole prezaposlene žene, bile one cjelodnevne majke i domaćice ili poslovne žene. Zajedničko im je da nemaju vremena hodati po trgovinama i tražiti idealnu torbu. Žele imati torbu u koju će stati sve što im je potrebno od jutra do navečer, a koja će dizajnom biti prikladna i za poslovni sastanak i za šetnju po parku. Chic IB torbe upravo su to. 

Posebnost našeg brenda jest da nudimo izradu custom-made torbi po vašoj zamisli.  

 

Kako izgleda proces izrade torbe po mjeri?

Kontaktirate me e-mailom ili telefonom, pa dogovorimo konzultacije. Na konzultacijama razgovaram s vama o vašim željama, potrebama i idejama. Pokažem vam koje modele torba i kože imamo na raspolaganju te skupa krećemo u kreativan proces stvaranja unikatne torbice kakvu ćete imati samo vi. 

 

A kakve torbe Ivana nosi?

Ja osobno volim velike torbe u koje mi stane sve što nosim – od igle do lokomotive. Budući da sam velika ljubiteljica boja, torbe koje radim za sebe u pravilu su hrabrijih boja i uzoraka.

 A osim torba, volim još nešto – popuste! Vjerujem da i vi dijelite tu moju strast, pa ću vas u svome shopu nastojati često razveseliti kuponima za popuste. A kako biste prve saznale kad oni počinju, nipošto ne propustite prijaviti se na naš newsletter, u kojem ćemo vas obavještavati o svojim novostima i akcijama. 

Ivanu možete zapratiti na društvenim mrežama

FB  Chic IB Bags

IG  @chicibbags

A cjelokupnu ponudu pogledati u web shopu

www.chicib.com

 

 

 

Profili

logo

Copyright © 2022 - 2024 MM Agency, obrt za internetske portale | Sva prava pridržana.

MojProfil internet portal
Skip to content