Menu
Intervju Helena Fjorović
Helena Frjorović- Moj Profil
Intervju Helena Fjorović

Intervju Helena Fjorović

Razgovarali smo sa Helenom Fjorović, voditeljicom centra Linea Snella u Zagrebu te certificiranom Facilitatoricom Access Consciousnessa (pristup svjesnosti) koja ima misiju pomagati ljudima da se osjećaju bolje te poboljšaju život kroz razbijanje dosadašnjih programa koji nam ne služe. No to nije sve, Helena je u svoja 2 businessa implementirala i jedan koji uz ljepotu, zdravlje, opuštenost i lakoću, donosi više vremena, uživanja i financijsku slobodu kroz vrijeme.

  1. Reci nam nešto više o sebi, kako je počela tvoja poduzetnička priča?

Moja poduzetnička priča počela je 2015. otvaranjem salona za oblikovanje tijela Linea Snella. To je franšiza za koju smo tada da bi pokrenuli cijelu priču, partner i ja podigli HBOR kredit. Inače sam medicinska sestra i do tada sam radila 11 godina u bolnici i 7 godina u privatnoj očnoj poliklinici. Ovo je nešto što me oduvijek privlačilo: ljepota i zdravlje i približiti to ljudima, uglavnom ženama da im bude što jednostavnije i dostupnije u ovom užurbanom načinu življenja.

  1. Zanima nas više o programu Linea Snella? Mislim da je to nešto što treba većini žena danas!

U cijelom svom životu, a pogotovo otkad sam u ovoj branši, nisam vidjela tako dobar i uspješan koncept kao što ima Linea Snella. To je metoda koja na prirodan i ugodan način dovodi ženu u fit formu. Metoda je ženstvena i ljubazna prema našim tijelima, a zbog idealnih uvjeta, individualnih vježbi i kompletne podrške djelatnica, svaka žena ima odličan rezultat.

 

  1. Koji je najbitniji rezultat koji ovaj program donosi i zašto je to tako?

Najbitnije od svega je što programi dovode žene u odličan osjećaj, povezuje ih se s tijelom, povećava svjesnost o hrani koju biraju i što će im koja hrana donijeti, smanjenjem kilograma povećava se samopouzdanje i osmijeh na licu. Mnogi su benefiti koji dolaze kao bonus kada se počneš baviti svojim tijelom

 

  1. Zašto Linea ima tako dobre rezultate?

Linein koncept je zaštićena metoda već preko 30 godina u svijetu. Vode se indidualne vježbe u izoliranim komorama gdje vladaju idealni uvjeti koji ubrzavaju procese sagorijevanja masnoća i jačanja mišića. U komorama su infracrvene zrake koje potpuno prirodno zagrijavaju masnoću 3-4cm dubine, a 37*C omogućuje mišiću da je odmah na radnoj temperaturi i da koristi tu masnoću za svoje gorivo. Zato klijentica vježba samo 25 minuta, a učinak je kao da je vježbala 1.5 h. Još jedna posebnost je što se sve radi u ležećem položaju, nema mogućnosti povrede i možemo napraviti preko 200 različitih vježbi ovisno o cilju klijentice.

 

  1. Što za tebe znači zadovoljstvo vlastitim životom?

Za mene je to živjeti po svojim načelima, biti svoj i pustiti ostale da budu svoji, pritom gledati da budemo doprinos i sebi i drugima i majci Zemlji.

 

  1. Ti si Access Consciousness CF i radiš Access Bars i mnoge druge tretmane te vodiš radionice. Pojasni nam malo kakvi su to tretmani i što polaznici dobivaju nakon tretmana?

To su tretmani koji donose puno lakoće u tijelo što je danas ljudima gotovo nepoznat pojam. Tretmani su nježni i jednostavni, a otpuštaju stres i mnoge naboje koji se nalaze u njemu. Pomaže tijelu da dobije više svjesnosti i da funkcionira s većom lakoćom i da kreira drugačiju, opušteniju i ljepšu realnost.

 

  1. Sa kakvim osobama voliš raditi?

Volim raditi sa ženama i predivan je osjećaj kad nekome pokažeš način da pogledaju svijet na drugačiji način. Da im pokažem da uvijek imamo izbora i da nismo tu da: ispunjavamo tuđa očekivanja, niti da nosimo križeve i težinu života ili tuđih realnosti.

 

  1. Spomenila si još jedan biznis, o čemu se radi?

Ovo je nešto što se svima može jednostavno ukomponirati u život, a tako i u bilo koji posao bez obzira jesmo li zaposlenici ili privatnici. Educiram svaku osobu koja bira pridružiti se mom timu i hoće raditi sa mnom da poveća samopouzdanje, osobni rast i dodatnu zaradu, a kroz vrijeme i pasivne prihode. Tim je odličan, prilika izvrsna i ja sam mentorica koja će svakoga dovesti do rezultata ukoliko tako izabere J

 

  1. Reci nam gdje te možemo pronaći i kako se prijaviti na radionice i programe?

Živim i uglavnom radim u Zagrebu, radionice su najčešće u mom salonu u Prečkom, a sve one koje hoće raditi sa mnom, ako nisu iz Zagreba, povezani smo video pozivima. Slobodno mi možete pisati na: helena.fjorovic@gmail.com ili me dobiti na 0923096728.

 

  1. I za kraj iznimno nam je drago da si ti naša Brand Ambasadorica! Kako si zadovoljna sa platformom Moj Profil i kreiranjem profila?

Moj profil je predivna platforma, prilagođena i početnicima i onima koji su dugo u biznisu. Tu se dobije prilika lako pronađemo što nam treba i da se nas lako pronađe. Svi stručnjaci su na jednom mjestu. Odlična je ideja da svaki dan možemo objaviti svoje usluge, a jednom tjedno i blog. Svima preporučam ovu divnu platformu. Bravo Milena za ideju.

Uključite se u MOJ PROFIL, a svakako iskoristite i moj kod za popust:

HELENA20

Profili

logo

Copyright © 2022 - 2024 MM Agency, obrt za internetske portale | Sva prava pridržana.

MojProfil internet portal
Skip to content