Menu
Nagradno Putovanje VENECIJA
Milena i Martina MojProfil
Nagradno Putovanje VENECIJA

Martina Žgomba osvojila nagradno putovanje za najbolju Brand Ambasadoricu MojProfil

Naša najbolja Brand Ambasadorica, Martina Žgomba, edukatorica i virtualni asistent iz Pule, osvojila je nagradno dvodnevno putovanje u Veneciju! Martina je ostvarila iznimne rezultate u promociji naše platforme MojProfil, te smo počašćeni što je dio naše zajednice.

Kroz svoj predan rad i promociju MojProfil platforme, Martina je pokazala kako učinkovita i kreativna komunikacija može dovesti do značajnih rezultata. Njezina posvećenost i profesionalizam čine je uzorom svim našim članovima i Brand Ambasadorima.

Kako bismo proslavili Martinin uspjeh, organizirali smo nezaboravno dvodnevno putovanje u Veneciju, gdje smo zajedno istražili ljepote ovog povijesnog grada. Martina je uživala u brojnim znamenitostima, predivnim kanalima, kulturnim atrakcijama i autentičnoj talijanskoj kuhinji. Pogledajte kako smo se provele na putovanju u našoj galeriji slika!

Kako postati član MojProfil zajednice?

MojProfil nagrađuje naše najvjernije članove i omogućuje im pristup brojnim pogodnostima, edukacijama i prilikama za umrežavanje. Ako želite saznati više o platformi i kako se učlaniti, posjetite našu web stranicu na LINKU

Hvala vam što ste s nama!

Zahvaljujemo svim našim članovima na podršci i sudjelovanju u izgradnji naše zajednice. Vaš trud i doprinos čine MojProfil platformu boljom svakim danom.

Srdačno,
MojProfil Tim

 

Profili

logo

Copyright © 2022 - 2024 MM Agency, obrt za internetske portale | Sva prava pridržana.

MojProfil internet portal
Skip to content